معاون وزریر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت» درحاشیه نهمین نشست پیگیری کمیسیون مشترک ایران و آذربایجان با معاون وزیر ارتباطات آذربایجان دیدارکرد
وایمکس نیوز - به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اربتاطات، «محمود خسروی» معاون وزیر ،رییس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در دیدار با «التماس اف » معاون وزیر ارتباطات آذربایجان در مجتمع انقلاب اسلامی بر همکاری های مشترک ارتباطی دو کشور تاکید کرد.
وی با اشاره به نقش حاکمیتی شرکت ارتباطات زیرساخت گفت : این شرکت پس از خصوصی سازی مخابرات متولی امور حاکمیتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و ما به تمامی اپراتورها خدمات ارتباطی ارایه می کنیم
وی افزود: ما روابط بسیار خوبی با آذربایجان داریم و در زمان تحریم نیز این همکاری و روابط ادامه داشت و ما مطمئنا این همکاری در آن شرایط را فراموش نمی کنیم .
مهندس خسروی با اشاره به موقعیت منحصر به فرد ایران در منطقه گفت: ما با 13 کشور هم مرز هستیم و از این رو می توانیم نقش موثری درترانزیت و تبادل ارتباطات برای کشورهای منطقه ایفا کنیم .
مهندس خسروی با اشاره به شرایط جدیدی که در دولت دکتر روحانی برای همکاری های منطقه ای فراهم شده است گفت: با این موقعیت جدید زمینه توسعه همکاری های دو طرف بیش از پیش فراهم شده است و علاوه براین بخش خصوصی کشور ما با بخش خصوصی آذربایجان همکاری هایی دارد که دو کشور می بایست زمینه گسترش این همکاری ها را فراهم کنند و ما از توسعه این همکاری هااستقبال می کنیم .
در ادامه «التماس اف » معاون وزیر ارتباطات آذر بایجان با اظهار خشنودی ار حضور در ایران گفت: با توجه به پایان شرایط تحریم شاهد موقعت خوبی برای کشور شما خواهیم بود ، ما شرایط شما را برای تحریم درک می کردیم چرا که قبلا آن را تجربه کرده بودیم .
وی افزود: این دیدار ها باعث تداوم ارتباطات بیشتر دو کشور خواهد شد و آمارهایی که برای برنامه های آینده و چهار ساله ارایه می دهید با شرایط جدید امکان پذیر خواهد بود و ما آمادگی برای همکاری در جهت تحقق این بر نامه ها را داریم .
معاون وزیر ارتباطات آذر بایجان با بیان اینکه شرکت های ارتباطی آذربایجان می توانند خدمات مورد نیاز ایران را ارایه دهند افزود: این شرکت ها ازاین پس حضور بیشتری در ایران خواهند داشت .
التماس اف در ادامه با اشاره به ماهواره این کشور که به زودی راه اندازی خواهد شد گفت : ایرا ن برای تامین ارتیاطات خود در منطقه و جهان می تواند از خدمات آن استفاده کند.
معاون وزیر ارتباطات آذربایجان و هیات همراه، از بخش های مرکز مدیریت سوییچ، مرکز مدیریت دیتا و مرکزمدیریت انتقال در مجتمع انقلاب اسلامی بازدید کردند واز نزدیک با مدیریت شبکه ارتباطی کشور در شرکت ارتباطات زیرساخت آشنا شدند.