تاکيد مدير MTN بر پايبندي به سرمايهگذاريها در ايران
مدير عامل شرکت MTN آفريقاي جنوبي که 49 درصد از سهام شرکت ام تي ان ايرانسل را داراست، بر تمايل براي ادامه فعاليتهاي خود در ايران پس از خروج آمريکا از برجام تاکيد کرد.
ادامه مطلب
روحاني تاکيد کرد:
اهميت نقش فناوري اطلاعات در ايجاد اشتغال
نامزد دوازدهمين دوره رياست جمهوري بر اهميت نقش فناوري اطلاعات در ايجاد اشتغال تاکيد کرد و گفت: براي سرمايه گذاري پايدار، به فناوري نياز داريم.
مدیران چهار شرکت سرمایهگذاری خطرپذیر تاکید کردند:
سرمایهگذاران کارآفرینی نیازمند فضای امن هستند
یکی از مهمترین موضوعات اکوسیستم استارتآپی ایران، سرمایهگذاری داخلی و خارجی است. نحوه مشارکت سرمایهگذاران خارجی، تهدیدها و فرصتهای سرمایهگذاری، حجم بازار و میزان سرمایهگذاری در این زیستبوم و...
میزان سرمایهگذاری کشورهای پیشرو در اینترنت اشیا + پروژهها
اینترنتِ اشیاء مفهومی جدید در دنیای فناوری و ارتباطات به حساب میآید و به طور خلاصه فناوری مدرنی است که در آن برای هر موجودی (انسان، حیوان یا اشیاء) قابلیت ارسال داده از طریق شبکههای ارتباطی اعم از اینترنت یا اینترانت، فراهم میگردد.
در دانشگاه خاتم برگزار شد
رقابت پایانی 6 تیم استارتآپی از ایدههای فناوری اطلاعات برای جذب سرمایه
رقابت 6 تیم استارتآپی از ایده های فناوری اطلاعات برای جذب سرمایهگذار در دانشگاه خاتم برگزار شد.
نشان ستاره برتر فناوری در سال ۹۴ به ماهنامه مدیریت ارتباطات اعطا شد
در هفتمین جشنواره ستارههای برتر فناوری ایران، نشان ستاره برتر فناوری سال ۹۴ به ماهنامه مدیریت ارتباطات اعطا شد.
۲۶ اسفند صورت میگیرد
برگزاری مجمع عمومی فوقالعاده مخابرات برای افزایش سرمایه
مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام مخابرات ۲۶ اسفند در سالن فرهنگسرای اندیشه، برگزار میشود.
گرایش به سرمایه گذاری در حوزه اینترنت اشیا در ایران در پساتحریم
عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران از گرایش سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای سرمایه گذاری در حوزه اینترنت اشیا کشور خبر داد و گفت: این تمایل پس از آغاز اجرایی شدن برجام ایجاد شده است.
سرمایهگذاری ۷ هزار میلیاردی مخابرات در ۶ سال + جدول
شرکت مخابرات ایران پس از تحقق کامل خصوصیسازی در پاییز سال ۱۳۸۸ تا سال جاری رقمی حدود هفت هزار میلیارد تومان را صرف سرمایهگذاری در سه بخش تلفن ثابت، تلفن همراه و اینترنت کرد.
همه آنچه در شورای عالی فضای مجازی تصویب شد
گسترش فزاینده فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطاتی و آثار آن در زندگی فردی و اجتماعی و لزوم سرمایه گذاری وسیع و هدفمند در جهت بهرهگیری حداکثری از فرصتهای ناشی از آن برای پیشرفت همهجانبه کشور و ارائه خدمات گسترده و مفید به مردم و ضرورت برنامهریزی و هماهنگی مستمر برای صیانت از آسیبهای ناشی از آن اقتضا میکرد که نقطه کانونی برای سیاستگذاری و تصمیمگیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور به وجود آید و به این مناسبت قرار شد شورای عالی فضای مجازی کشور تشکیل شود.