پروژه فیبر نوری از جمله پروژههایی است که با اهتمام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به پیشرفتهای خوبی دست یافت و شهرها و روستاهای بسیاری در سالی که گذشت تحت پوشش آن قرار گرفتند.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ابلاغ تعهد پوشش هشت شهر جدید به اپراتورهای متعهد برای اجرای پروژه دسترسی مبتنی بر فیبرنوری خبر داد.
ایرانسل از پروژۀ بزرگ توسعۀ فراگیر نسل پنج تلفن همراه، با نصب ۴۶۰ سایت جدید ۵G در سراسر کشور، رونمایی کرد.
رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: نهضت جهادی توسعه فیبرنوری "نجما" و USO روستایی، دو طرح زیرساختی و اساسی توسعه در کشور محسوب می شود.
عملیات اجرایی نهضت جهادی توسعه فیبرنوری شرکت مخابرات ایران با عنوان اختصاری "نجما"، پیش از ظهر سه شنبه ۲۴خردادماه ۱۴۰۱ با حضور جمعی از مقامات کشور، مدیران ارشد حوزه ارتباطات، مدیران شرکت مخابرات ایران و فعالان ارتباطی در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد.
ارتباطات ثابت در یک دهه گذشته تغییر بنیادینی را پشت سر گذاشت تا متناسب با تغییرات فناوری توسعه خدمات آن در سراسر کشور سرعت یابد.
طبق آخرین آمار رگولاتوری، تا فروردینماه ۱۴۰۱، بیشترین پورتهای فیبر نوری در استان تهران قرار دارد که ۴۴۳ هزار و ۷۵۰ خانوار تحت پوشش هستند و شامل ۶۶ هزار و ۶۷ پورت FTTH و ۴۹ هزار و ۸۸۷ پورت ADSL میشود.
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، خدمات خردهفروشی فیبر نوری را به مدت ۱۰ سال از تعرفهگذاری معاف کرد. همچنین در صورت ارائه خدمات دیگر به صورت ترکیبی با فیبر نوری، کل بسته از نرخگذاری معاف خواهد بود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: ابتدا قرار بود سه درصد از درآمد اپراتورها به توسعه فیبرنوری اختصاص پیدا کند. به دلیل عزم جدی که در دولت وجود دارد اکنون دولت از هشت درصد حقالسهم خود از درآمد اپراتورها گذشته تا پروژه واگذاری ۲۰ میلیون پورت ملی فیبرنوری سرعت بگیرد.
در حالی که تا پایان فروردین ماه سال جاری، یک میلیون و ۱۴۱ هزار پورت FTTH نصب شده است، تنها ۲۰۸ هزار مشترک از فیبر نوری استفاده میکنند.
آرشیو