دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴
شبكه-هاي-اجتماعي
فيس بوك

درباره فیس‌بوک خود وصیت کنید!

فیس‌بوک در حال ایجاد این امکان برای کاربران است که بتوانند درباره سرنوشت پروفایل خود پس از مرگ وصیت کنند.

ادامه مطلب

فيلترينگ

انتشار گزارش شفافیت توییتر در بازه‌‌ی شش ماهه دوم ۲۰۱۴

کدام کشورها بیشترین تقاضا برای حذف محتوا از توییتر را ارائه داده‌اند؟

گزارش شفافیت توییتر درباره شش ماهه دوم سال ۲۰۱۴ منتشر شد. در این مدت ترکیه پنج برابر بیشتر از دیگر کشورها تقاضا برای حذف محتوا از توییتر داشته است. تقاضای دولت‌ها برای حذف محتوا، در کل ۴۰ درصد افزایش داشته است.

ادامه مطلب

موبايل

واتس‌آپ امکان برقراری تماس صوتی ایجاد می‌کند

در حال حاضر بسیاری از اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی مانند وایبر و اسکایپ امکان برقراری تماس‌های صوتی و تصویری را برای کاربران خود فراهم کردند اما واتس‌آپ در تازه‌ترین برنامه‌های خود تصمیم دارد که قابلیت برقراری تماس صوتی را به امکانات خود اضافه کند.

ادامه مطلب

واعظي

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

شبکه‌های اجتماعی بافرهنگ فیلتر نمی‌شوند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی با محتوای غیر اخلاقی و مجرمانه خبر داد.

ادامه مطلب

tweeter

توییتر مسوولیت کم‌کاریهایش را پذیرفت

مدیرعامل توییتر مسوولیت کم‌کاری این شرکت در رسیدگی به موارد سوءاستفاده‌ از این سرویس اجتماعی را برعهده گرفت.

ادامه مطلب

اينترنت

معاون پليس فتا: فيلترينگ وايبر و واتس‌آپ کذب است

معاون حقوقي و بين‌الملل پليس فتا اخبار منتشر شده درباره زمان فيلتر شدن وايبر و واتس‌آپ را تکذيب کرد.

ادامه مطلب

tweeter

دردسر شوخي توييتري رئيس جمهوري آرژانتين

پيام توييتري رييس جمهوري آرژانتين به بحث جنجالي در رسانه‌هاي دو کشور تبديل شده است.

ادامه مطلب

پروژه عنكبوت

توسط مرکز بررسي جرائم سازمان‌يافته سايبري، صورت گرفت:

انهدام شبکه‌ي توليدکنندگان محتواي غيراخلاقي در فيس‌بوک

بخشي از مهم‌ترين عناصر و شبکه‌هاي فعال در اينترنت که مأموريت ترويج فساد و استحاله سبک زندگي ايراني و هدف قرار دادن نهاد خانواده در سطح کشور را در دستور کار داشتند، شناسايي و تعدادي از آنها دستگير شدند.

ادامه مطلب

نصرالله پژمان فر

پژمانفر، عضو کميسيون فرهنگي مجلس:

وزارت ارتباطات تمايل چنداني به اجراي حکم فيلترينگ شبکه‌هاي اجتماعي ندارد

عضو کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي، گفت: مباحث فيلترينگ شبکه هاي اجتماعي مربوط به شوراي عالي فضاي مجازي است و لازم است اين شورا نسبت به اجراي حکم قضايي حساسيت بيشتري داشته باشد.

ادامه مطلب

موبايل

با توافق روساي قواي مجريه و قضاييه؛

فعلا حکم فيلترينگ شبکه هاي اجتماعي مسکوت مي‌ماند

در پي حکم دستگاه قضا براي فيلترينگ شبکه هاي اجتماعي موبايلي، روساي قواي مجريه و قضاييه توافق کرده اند که فعلا اين حکم اجرايي نشود.

ادامه مطلب