چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴
شبکه-هاي-اجتماعي
شبکه هاي اجتماعي - حمايت

توسعه شبکه‌های اجتماعی داخلی و گسترش فناورانه بازار کار

یک نمونه مهم از تأثیر شبکه‌های اجتماعی بر فضای منابع انسانی را می‌توان شبکه‌های اجتماعی کسب و کار محور دانست.

ادامه مطلب

شبکه هاي اجتماعي

برخورد با تعدادی از مدیران گروه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی

مرکز بررسی جرایم سازمان یافته سایبری سپاه پاسدارن از برخورد با بیش از 450 نفر از مدیران و گردانندگان صفحات، کانال‌ها و گروه‌های ضدفرهنگی و ضددین در شبکه‌های اجتماعی در سطح کشور خبر داد که بخشی از این پروژه نیز توسط سازمان اطلاعات سپاه امام سجاد (ع) استان هرمزگان انجام شده است.

ادامه مطلب

شبکه هاي اجتماعي -

برمبنای یک نظرسنجی اعلام شد؛

دلیل استفاده ایرانیها از اپلیکیشن‌های خارجی

معاون وزیر ارتباطات گفت: 65درصد کاربران ایرانی به دلایل اقتصادی به سمت شبکه‌های اجتماعی خارجی می‌روند وتنها 8 درصد کاربران به‌دلیل بی اعتمادی به سرویسهای بومی از خدمات خارجی استفاده می‌کنند.

ادامه مطلب

شبکه هاي اجتماعي

با 12 شبکه مجازی محبوب دنیا آشنا شوید

اینترنت به عنوان یکی از مهمترین ابداعات بشر با قابلیت ها و کاربردهای گسترده اش بخش های محتلف زندگی انسان ها را هم از جهت منفی و هم از جهت مثبت تحت تاثیر قرار داده است. شبکه های اجتماعی را میتوان یکی از دستاوردهای بزرگ اینترنت دانست که امکان دستیابی به شکل جدیدی از برقراری ارتباط و اشتراک گذاری محتوا در اینترنت را فراهم کرده است. شبکه های اجتماعی با اینکه عمر زیادی ندارند اما جای خود را در زندگی مردم باز کرده اند و بخش بزرگی از ارتباط روزمره ی ما را شکل میدهند.

ادامه مطلب

واعظي - روحاني

رئيس جمهور :

دولت فشارهاي زيادي را براي باز ماندن شبکه هاي اجتماعي تحمل کرد

"زيبايي انقلاب و آزادي را امروز نه تنها در فضاي حقيقي که در فضاي مجازي هم به خوبي مشاهده مي کنيم".

ادامه مطلب

فيس بوک - شبکه هاي اجتماعي

قائم مقام انستیتوی تحقیقات و فناوری کره جنوبی

فیس بوک روسی خواستار همکاری با ایران شد

در مذاکرات هیات ایرانی به ریاست محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و نیکلای نیکیفروف وزیر ارتباطات و رسانه های جمعی روسیه، تمایل شبکه مجازی Contact یا فیس بوک روسی برای همکاری با ایران و شبکه های همتای ایرانی اعلام شد.

ادامه مطلب

شبکه هاي اجتماعي

رئیس مرکز رسانه‌های دیجیتال:

هر ایرانی روزانه ۵ تا ۹ ساعت را در شبکه‌های اجتماعی می‌گذراند

رئیس مرکز رسانه‌های دیجیتال ضمن ارائه آمار استفاده کاربران ایرانی از شبکه‌های اجتماعی و بازی‌های رایانه‌ای گفت: ایرانی‌ها حدود ۵ تا ۹ ساعت وقت خود را در شبکه های اجتماعی می‌گذرانند.

ادامه مطلب

شبکه هاي اجتماعي - فناوري

مسئول ساماندهی شبکه‌های اجتماعی تعیین شد

به موجب حکمی از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر عمیدیان، معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مسئول ساماندهی شبکه های اجتماعی شد.

ادامه مطلب

اينترنت - کودکان

مرکز ماهر هشدار داد؛

تهدید امنیت کودکان در شبکه‌های اجتماعی/۱۰ راهکار حفاظتی را بدانید

مرکز مدیریت امداد و هماهنگی رخدادهای رایانه‌ای با اعلام هشدار به دلیل بی احتیاطی خانواده‌ها در فضای مجازی، نکاتی را در مورد حفظ امنیت و حریم خصوصی کودکان در شبکه های اجتماعی عنوان کرد.

ادامه مطلب

سرقت اينترنتي

احتمال جمع آوری اطلاعات کاربران شبکه‌های اجتماعی در زمان ورود به آمریکا

اطلاعات کاربری افراد در شبکه‌های اجتماعی مورد علاقه گمرک آمریکا قرار گرفته و ممکن است به بخشی از فرایند دریافت ویزای این کشور مبدل شود.

ادامه مطلب