چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴

برخورد با تعدادی از مدیران گروه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی

شبکه هاي اجتماعي

جمعه ۱۲ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۵:۰۰


مرکز بررسی جرایم سازمان یافته سایبری سپاه پاسدارن از برخورد با بیش از 450 نفر از مدیران و گردانندگان صفحات، کانال‌ها و گروه‌های ضدفرهنگی و ضددین در شبکه‌های اجتماعی در سطح کشور خبر داد که بخشی از این پروژه نیز توسط سازمان اطلاعات سپاه امام سجاد (ع) استان هرمزگان انجام شده است.

وایمکس نیوز - در اطلاعیه مرکز بررسی جرایم سازمان یافته سایبری سپاه پاسدارن  آمده است: براساس بررسی‌های انجام شده تعدادی از صفحات و کانال‌های فعال در فضای مجازی استان که به انتشار محتوای ضدفرهنگی و ضددین مبادرت می‌کردند شناسایی شده و با صدور دستور قضایی از دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بندرعباس با مدیران آنان برخورد شد.

تاکنون با تعدادی از مدیران صفحات ضد فرهنگی تلگرام و اینستاگرام دراستان که صفحات آن‌ها مربوط به آتلیه‌های عکاسی، مزون‌های لباس و آرایشگاه‌های زنانه بود که تصاویر مبتذل مدل‌های خانم خود را در اینترنت منتشر می‌کردند، برخورد قضایی انجام گرفته است.

ترویج ابتذال با رواج مدلینگ حرفه ای و با هدف عادی سازی بی بند و باری، تولید و تبلیغ پوشش های خلاف عرف جامعه ایرانی و لباس های نیمه عریان در فضای اجتماعی، ایجاد جذابیت برای دختران و پسران جوان جهت حضور موثر در این فرآیند از طریق پیشنهادات فریبنده کسب درآمد، کسب شهرت و ارضای شهوات و حمایت رسانه ای و تبلیغی خارج کشور از مدل های حرفه ای، ستاره سازی و تشویق افراد غیر حرفه ای با ورود به این چرخه برای بالا بردن مصرف تولیدات تبلیغ شده از اهداف عمده مدیران صفحات ضد فرهنگی و دینی در تلگرام و اینستاگرام است.

برخورد با این افراد و گروه در راستای پروژه عنکبوت 3 مرکز بررسی جرایم سازمان یافته سایبری سپاه پاسدارن می‌باشد که با هدف حمایت از کیان خانواده و جامعه اسلامی، دفاع از هویت ملی و اسلامی و سالم سازی محتوای ناسالم برای نوجوانان، جوانان و خانواده های ایرانی و زمینه سازی برای استفاده از فرصت های اینترنت انجام می‌شود.

 

منبع : ایسنا

 

 

 

 

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو