چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴
شبکه-هاي-اجتماعي
فناوري اطلاعات - اقتصاد

ICT در سالی که گذشت

از مقاومت برابر فیلترینگ تلگرام تا تاثیر پارازیت‌ها بر مردم

ارائه مجوزهای مختلف برای فعالیت در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، مقابله با فیلترینگ شبکه‌هایی مانند تلگرام، رونمایی از یک موتور جست‌وجوی بومی و تغییر دبیر شورای عالی فضای مجازی را می‌توان از جدی‌ترین اتفاقات حوزه فاوا در سال 1394 دانست.

ادامه مطلب

تلفن همراه - کسب و کار

اقداماتی که در بازاریابی فیس‌بوکی، توئیتری و اینستاگرامی نباید انجام داد

برخی اشتباهات ساده در بازاریابی رسانه‌های اجتماعی با تحقیقات صورت گرفته احصاء شده که در اینجا به برخی از آنها اشاره می‌شود.

ادامه مطلب

انتخابات

ایران در پسا انتخابات

مروری بر بازتاب رویدادهای پس از انتخابات در فضای مجازی

انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در سال 94 به عنوان یکی از رویدادهای به یادماندنی تاریخ ایران ثبت شد. رسانه های اجتماعی و فضایی که بین کاربران طرفدار دو ائتلاف حاکم بود در تعیین سرنوشت مجلس شورای اسلامی و خبرگان نقشی انکارناپذیر داشت. این بار نقش رسانه های اجتماعی با حضور کاندیداها یا نمایندگان ائتلاف ها به صورت رسمی و غیر رسمی در شبکه های اجتماعی نشان داده نشد. این بار قدرت این رسانه ها با انتشار و به اشتراک گذاری یک سخنرانی کوتاه به نمایش گذاشته شد که توانست میلیون ها کاربر هم عقیده را کنار هم جمع کرده و پای صندوق های رای بکشاند. اما کار رسانه های اجتماعی با اتمام انتخابات و اعلام نتایج آن تمام نشد. این رسانه ها پس از انتخابات نیز روزهای شلوغی را پشت سر گذاشت.

ادامه مطلب

کابل - فيلترينگ

معاون وزير بهداشت خبر داد:

طرح مجلس براي اخذ عوارض اينترنت/ هزينه کرد در امور جوانان

معاون دانشجويي، فرهنگي و امور مجلس وزارت بهداشت از طرحي به منظور اخذ عوارض براي استفاده از اينترنت و هزينه کرد اين پول براي ورزش و سلامت جوانان در مجلس خبر داد.

ادامه مطلب

شبکه هاي اجتماعي

شبکه های اجتماعی داخلی تقویت می شوند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در جلسه شورای معاونین این وزارت خانه، با اشاره به نقش شبکه های اجتماعی و فضای مجازی در زندگی مردم و عدم امکان حذف این فناوری از فعالیت های روزمره، بر لزوم تقویت و حمایت از شبکه های اجتماعی داخلی تاکید کرد.

ادامه مطلب

تلفن همراه

چت‌های شبکه‌های موبایلی رصد می‌شوند؟

برخی از کاربران شبکه‌های مجازی نرم افزارهای ارتباطی خارجی را به نمونه‌های محدود داخلی ترجیح داده و بر این باورند که امکان رصد فعالیت‌هایشان در شبکه‌های خارجی کمتر است اما صحبت‌های مسئولان خلاف این تصور را ثابت می‌کند.

ادامه مطلب

کودکان - تبلت -

کودکان را باخطرات فضای مجازی آشنا کنید

کودکان باید یاد بگیرند که به پرسش نامه ها، مسابقات و هدایای رایگان در شبکه های اجتماعی اعتماد نکرده و ابتدا موضوع را با والدین خود در میان بگذارند.

ادامه مطلب

شبکه هاي اجتماعي

یک کارشناس تاکید کرد

رعایت اعتدال در کاربرد نرم‌افزارهای ارتباطی

یک کارشناس کامپیوتر گفت: تکنولوژی با ظرفیت‌های گسترده‌ای که دارد، زندگی انسان‌ها را به شدت تحت تاثیرخود قرار داده است.

ادامه مطلب

شبکه هاي اجتماعي -

وزیر ارتباطات پاسخ داد

لاین، واتس‌آپ و تانگو مسدود می‌شوند؟

وزیر ارتباطات در پاسخ به مطالبی درباره ابلاغیه از سوی قوه قضاییه به وزارت ارتباطات مبنی بر قطع دسترسی به شبکه‌های لاین، واتس‌آپ و تانگو گفت: در این زمینه تاکنون نامه‌ای به ما ارسال نشده است.

ادامه مطلب

شبکه هاي اجتماعي - امنيت

یک کارشناس نرم‌افزار مطرح کرد

شبکه‌های اجتماعی عامل افت امنیت گوشی‌ها

یک کارشناس نرم‌افزار معتقد است: هر دستگاهی که به اینترنت متصل باشد امنیت آن نسبی خواهد بود و شبکه‌های اجتماعی هم موجب کاهش امنیت در موبایل می‌شود.

ادامه مطلب