کسی باقی نمانده که از وضعیت نابسامان تولید محتوای داخلی در عرصه بازیهای رایانه ای بی خبر مانده باشد، یا ترکش های آن بر بدنه خانه و خانواده او فرود نیامده باشد.به همین علت کارگروه ویژه ای در وزارت ارتباطات تشکیل شد، تا با اختصاص وام به شرکت های منتخب بازیسازی، کمی حساس تر با این مقوله مواجه شویم.هرچند سوالاتی را در ذهن ما ایجاد کرد که در ادامه توضیح داده می شود.
وایمکس نیوز - دکتر صمیمی، در توضیح این مطلب افزود : پس از تهیه و ابلاغ دستورالعمل اعطای تسهیلات به شرکت های بازی ساز رایانه ای، توسط وزارت ICT کارگروه ویژه ای با محوریت بنیاد ملی بازی های رایانه ای و متشکل از خبرگان این حوزه، نمایندگان حوزه وزارت ICT و نماینده کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تشکیل شد.
صمیم در ادامه گفت : پس از تعیین محورهای اعطای تسهیلات و فراخوان ثبت نام شرکت های متقاضی ، 12 شرکت از سوی بنیاد بازیهای رایانه ای جهت اخذ تسهیلات به دبیرخانه وجوه اداره شده معرفی شدند.
مدیر کل توسعه فناوری وزارت ادامه داد: پس از دریافت لیست شرکت های منتخب و طرح آن در جلسه روز گذشته کارگروه وجوه اداره شده به ریاست وزیر ارتباطات، مبلغی بالغ بر 15 میلیارد ریال جهت اعطای تسهیلات به این شرکت ها از طریق پست بانک ایران، به تصویب رسید.
با توجه به توضیحات مسئول مربوطه ، تخصیص 15 میلیارد ریال به 12 شرکت،با فرض اینکه سهم همه ی شرکت ها یکسان درنظر گرفته شده باشد،به هر شرکت 125 میلیون تومان امکانات مالی تخصیص داده شده است.چنین طرح هایی هرچند می تواند نوید بخش آینده ای روشن تر از امروز برای تولیدات داخلی باشد وهرچند صنعت بازیسازی بسیار انعطاف پذیر است و از پروژه های چندصد دلاری تا چندصد میلیون دلاری را دربر میگیرد،اما اگر انصاف داشته باشیم، این سطح سرمایه گذاری را باید مسکنی بی اثر برای درد تولید محتوای ملی و مذهبی خود بدانیم.
با نگاهی به جدول پر هزینه ترین بازی های رایانه ای ساخته شده در سالهای اخیر، مطلب شفاف تر خواهد شد:

( واحد میلیون دلار)