یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳

مدير عامل شرکت ارتباطات زيرساخت اعلام کرد

پاسخ به منتقدان انحصار پهناي باند/ داستان نگراني‌ها از اينترنت حجمي

فيبر نوري - زيرساخت

پنج شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۳:۰۰


مدير عامل شرکت ارتباطات زيرساخت در پاسخ به منتقدان انحصار پهناي باند تاکيد کرد: اگر انتقاد منصفانه‌اي در حوزه تعرفه‌هاي بالا يا کيفيت پايين مطرح شود ما آن را خواهيم پذيرفت، اما اکنون برخي صحبت‌ها که در باره انحصار پهناي باند مطرح مي‌شوند دقيق نيست.

وايمکس نيوز - مدير عامل شرکت ارتباطات زيرساخت صبح امروز پس از مراسم امضاي تفاهم‌نامه ميان برخي ارائه‌کنندگان خدمات اينترنتي به پاسخگويي به سوالات خبرنگاران پرداخته و توضيحاتي درباره‌ي فعاليت‌هاي شرکت زيرساخت ارائه کرد.

محمدجواد جهرمي در صحبت‌هاي خود با اشاره به اين‌که در حال حاضر شرکت ارتباطات زيرساخت يک STM1 پهناي باند بين‌الملل را با قيمتي معادل 27.7 ميليون تومان واگذار مي‌کند، اين رقم در بخش ارتباطات داخلي را حدود 8.2 ميليون تومان دانست و در پاسخ به منتقدان انحصار پهناي باند از سوي اين شرکت اظهار کرد: نمي‌دانيم چرا دائم در رسانه‌ها عده‌اي اينگونه عنوان مي‌کنند که شرکت ارتباطات زيرساخت با انحصار به وجود آمده پهناي باند را با قيمتي بالا و گران در اختيار ديگران قرار مي‌دهند.

معاون وزير ارتباطات افزود: به غير از تعرفه ميزان عرضه و تقاضا در قيمت يک سرويس اهميت بسزايي دارد، حال سايز بازاري مانند ايران با کشورهاي اروپايي تناسب دارد که قيمت‌هاي آن مشابه کشورهاي اروپايي باشد؟

وي ادامه داد: اکنون ببينيد در کشورهايي مانند امارات يا ترکيه قيمت اينترنت چند برابر اروپاست در اين کشورها که ديگر شرکت ارتباطات زيرساخت فعاليت نمي‌کند که بخواهند عده‌اي بگويند انحصار موجب بالارفتن اين قيمت‌ها شده است.

جهرمي همچنين اظهار کرد: بنا نداريم با کيفيت بد انحصار را زيرسوال ببريم، بلکه براين باوريم بايد انحصار را به عنوان يک نقطه قوت در نظر بگيريم. اکنون نوعي فضاي رواني در اين خصوص شکل گرفته که اين فضا منطبق با واقعيات نيست و واقعيت سرمايه‌گذاري 2000 ميليارد توماني شرکت زيرساخت در طول سال است که اگر با انصاف نگاه کنيد، شايد متوجه شويد که دليل گراني اينترنت شرکت زيرساخت نيست.

خاطره تلخي که از لنگر کشتي‌ در ذهن مردم مانده

مدير عامل شرکت ارتباطات زيرساخت در ادامه‌ي صحبت‌هاي خود با اشاره به خاطرات تلخي که از قطعي اينترنت به دليل لنگر کشتي‌ها در ذهن مردم ايجاد کرده ياد کرد و گفت: امروز کيفيت اينترنت کشور ما در قياس با بسياري کشورها قابل قبول نيست، اما اين بحث کيفيت لايه‌هاي مختلفي دارد که همه مي‌توانند آن را به گردن يکديگر بيندازند.

وي ادامه داد: زماني عمده واردات پهناي باند ما از اروپا بود که اين پهناي باند از دو مسير شمال و جنوب وارد کشور مي‌شد. در اين ميان در مسير شمال ما حداقل 60 ميلي‌ ثانيه فاصله داشته و در مسير جنوب اين فاصله حداقل 120 ميلي‌ ثانيه بود، اما به دليل موضوعات مختلف بيش از 80 درصد اينترنت کشور از مسير جنوب تامين مي‌شد، اما به دنبال حل مشکلات مربوط به تحريم با توافقاتي که با کشور همسايه صورت گرفت، اکنون 80 درصد ترافيک از مسير شمال وارد مي‌شود.

جهرمي همچنين اظهار کرد: ما در شرکت ارتباطات زيرساخت طي اين مدت تحولات خوبي را انجام داده‌ايم، اما در سبد استفاده مردم اين تحولات نقش بسزايي نداشته، چرا که به مانند قيمت اينترنت در حوزه کيفيت شرکت ارتباطات زيرساخت سهمي 20 درصدي دارد که البته اين 20 درصد طلايي است، چرا که هرگاه اين شرکت قطعي داشته باشد همه متوجه آن مي‌شوند.

راه‌اندازي مرکز ارتباطي بين‌الملل در چابهار

مدير عامل شرکت ارتباطات زيرساخت در بخشي از سخنان خود نيز به برنامه جدي اين شرکت براي راه‌اندازي مرکز پيرينگ بين‌الملل در چابهار اشاره کرد و از مذاکراتي که با ايتاليايي‌ها در اين زمينه صورت گرفته خبر داد.

تصميمات براي اينترنت حجمي

وي درارتباط با بحث واگذاري اينترنت حجمي که از سوي بسياري از کاربران مورد انتقاد قرار دارد، متذکر شد: امروزه ADSL به صورت حجمي واگذار مي‌شود، اما قرار بر آن است که به جاي در نظر گرفتن شيوه حجمي، دسترسي کاربران به سرويس ملاک عمل قرار گيرد.

 

منبع : ايسنا

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو