یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴

در افتتاحیه دیتاسنتر افرانت اعلام شد:

اختصاص 100 سرور ابری رایگان به کارآفرینان حوزه دیجیتال

تبادل داده - ديتاسنتر

یکشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۷:۰۰


مراسم افتتاح مرکز دیتاسنتر افرانت از ساعت 9:30 دقیقه صبح امروز در ساختمان مرکزی این شرکت و با حضور وزیر ارتباطات در حال برگزاری است.

وایمکس نیوز -  اولین دیتاسنتر ابری بخش خصوصی ایران که طی سه سال با سافتاده از توان طراحی و پیمانکاری داخلی با ظرفیت 20 هزار سرور مجازی، با سرمایه گذاری 40 میلیارد تومانی در شرکت افرانت احداث شده، توسط محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات رسما افتتاح به بهره برداری رسید.

محمود واعظی در مراسم افتتاح رسمی اولین دیتاسنتر ابری بخش خصوصی ایران با اشاره به حمایت دولت از بخش خصوصی در توسعه شبکه ملی اطلاعات گفت: دولت مصمم است با حمایت از دیتاسنترها که یکی از ارکان اصلی شبکه ملی اطلاعات و ارتقا دهنده امنیت و حریم شخصی کاربران ایرانی هستند، شرایط تحقق اقتصاد مقاومتی برای توسعه دولت و تحارت الکترونیکی و کارآفرینی در صنایع دانش بنیان و رشد شرکت های نوپای دیجیتال در کشور را فراهم آورد.

 

 

 

محمود واعظی با اشاره به فضای پسا تحریم و روند رفع موانع سیاسی گفت: دولت در حال بسترسازی، برای همکاری شرکت های خصوصی داخلی با شرکت های بزرگ فناور بین المللی است تا این شرکت ها بتوانند زمینه استفاده از محتوای تولید شده توسط شرکت های نوپای ایرانی در خارج از کشور را فراهم آورند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود : با راه اندازی دیتاسنترهای داخلی، عملا میزبانی خدمات اینترنتی مورد علاقه کاربران ایرانی در دیتاسنترهای داخلی فراهم شده و ضمن ارتقاء امنیت و حریم شخصی کاربران ایرانی، باعث افزایش سرعت، کیفیت دسترسی و کاهش هزینه تمام شده خدمات برای کاربران نهایی می شود.علاوه بر اینکه توسعه دیتاسنترهای داخلی راه را برای توسعه خدمات الکترونیک داخلی از جمله دولت و تجارت الکترونیک و شبکه های اجتماعی بومی هموار می کند.

در ادامه این مراسم فریدون قاسم زاده، مدیرعامل افرانت با شاره به نقش دیتاسنترها در توسعه کسب و کارهای دیجیتال و اینکه دیتاسنترها کارخانه های تولیدی در عصر اطلاعات هستند گفت: دیتاسنتر دو مگاواتی افرانت در فضایی به وسعت  1500 متر مربع شامل سالن های سرور و تجهیزات زیرساخت IT با ظرفیت بیست هزار سرور ابری و ذخیره سازی 6 پتابایت اطلاعات احداث شده است.

قاسم زاده ادامه داد : زیرساخت برق دیتاسنتر با ظرفیت 2 مگاوات از دو مسیر مجرای 20 کیلو ولت و از طریق 2 دستگاه ترانسفورماتور تامین می شود و تاسیسات سرمایشی دیتاسنتر نیز دارای ظرفیتی معادل 2 میلیون و 700 هزار BTU در ساعت است.

وی با تاکید بر اینکه برای ارتقاء خدمات در دیتاسنتر ابری، افزونگی های مختلف در آن پیش بینی شده است، اضافه کرد: پایش عملیات دیتاسنتر به صورت شبانه روزی با استفاده از پیشرفته ترین تجهیزات در مرکز کنترل عملیات دیتاسنتر موسوم به NOC انجام می شود.

وی با اشاره به حمایت های دولت از ایجاد دیتاسنتر ابری افرانت گفت: مجموعه حمایت های دولت در راه اندازی دیتاسنتر ابری افرانت معادل 16 میلیارد تومان از کل سرمایه گذاری 40 میلیاردی این پروژه بوده است که از این میزان حدود 60 درصد از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی و 40 درصد توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و صندوق حمایت الکترونیک صورت گرفته است.این در حالی است که سهامداران افرانت علاوه بر تامین بخش عمده ای از منابع مورد نیاز این پروژه از طریق افزایش سرمایه طی سه سال گذشته به جای دریافت سود سهام، 90 درصد سود شرکت را صرف سرمایه گذاری در احداث و راه اندازی دیتاسنتر ابری کرده اند.

مدیرعامل افرانت با تاکید بر تاثیر دیتاسنترهای ابری بر اکوسیستم کارآفرینی دیجیتالی گفت : افرانت به عنوان پیشگام در توسعه و راه اندازی دستاسنترهای ابری در ایران به منظور ایفای بخشی از مسئولیت اجتماعی خود در نظر دارد تعداد یکصد عدد سروسر ابری به صورت رایگان برای مدت یک سال به کارآفرینان معرفی شده از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات واگذار کند.

وی توسعه دیتاسنتر افرانت در اوج تحریم های بی سابقه علیه کشورمان را تنها با همت و تلاش نیروهای جوان ایرانی میسر دانست و گفت: امروز که با تدبیر مدیران بارقه های امید در دل مردم ایجاد شده است و شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت با شتاب در حال رشد و گسترش در سطح کشور است، امیدواریم با تدبیر و امید به آینده شاهد رشد و شکوفایی صنایع دانش بنیان و به بار نشستن شکوفه های دیجیتالی ایران باشیم.

 

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو