وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه در استان مرکزی با بیان اینکه دولت در حوزه ICT در استان مرکزی 2300 میلیارد ریال تاکنون سرمایهگذاری کرده است که 1100 میلیارد ریال آن در یکسال گذشته انجام شده است و تا پایان دولت نیز 1900 میلیارد ریال در این استان انجام خواهد شد خواهد شد، اهداف نهایی حوزه تولید محتوا و فیلترینگ هوشمند را بهره مندی مردم از دستاوردهای روز دنیا و محتوای سالم و فاخر اسلامی دانستند.
وایمکس نیوز - محمود واعظی با تاکیید بر اینکه درآمد دولت متعلق به تمام اقشار جامعه است اظهار داشت: فرقی بین ساکنین پایتخت و با دیگر نقاط کشور وجود ندارد و دولت وظیفه خود میداند که در تمام نقاط کشور سرمایهگذاری کند . وزیر ارتباطات با اعلام سفر بسیار نزدیک رئیس محترم جمور و برخی از اعضای کابینه 8 با استان مرکی تلاش داریم تمام مسایل عنوان شده در جلسه شورای اداری را در هیات دولت طرح نموده تا سفر ریاست محترم جمهوری به این استان موفقیت آمیز و در جهت توسعه استان باشد.
وی با بیان اینکه 257 روستای این استان به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند اظهار داشت: 218 روستا نیز همزمان با سفر رئیس جمهور به بهرهبرداری میرسد و 300 روستا نیز تا یک ماه بعد از آن به اینترنت پرسرعت دسترسی خواهند یافت و تا پایان دولت تمام روستاهای بالای 15 خانوار به اینترنت پرسرعت متصل خواهند شد.
دکتر واعظی از اختصاص 350 میلیارد تومان سالانه به منظور سرمایه گذاری و در روستاها خبر داد و گفت: این اقدام جهت کاهش شکاف دیجیتال و بهرهمندی روستائیان از مزایای اینترنت میباشد.
وی در این زمینه به مذاکره جهت راهآندازی سلامت الکترونیک در روستاها اشاره کرد و گفت: تاکنون روستاهایی که از این خدمت بهرهمند شدهاند توانستهاند از آموزش الکترونیکی بهره برده و به معرفی مناطق سیاحتی و تولیدات خود در این شبکه بپردازند.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات کار گستردهای صورت گرفته است ابراز کرد: در این دو سال زیر ساختهای شبکه ایجاد شده و پهنای باند داخل از624 گیگابیت بر ثانیه به 4000 رسیده است و تا پایان سال نیز ه 1000 گیگابایت برسد تا در زمینه زیرساخت مشکلی نداشته باشیم
وی با اشاره به راهاندازی مراکز تبادل ترافیک در چهار منطقه کشور اظهار داشت: با کاهش تعرفه اینترنت تلاش کردیم دسترسی مردم به محتوای فاخر داخلی افزایش یافته و امیدواریم از قبل شبکه ملی اطلاعات محتوای داخل امن و با کیفیت بالا و تعرفه پایین به مردم ارائه شود.
وی با تاکید بر عزم دولت بر دسترسی آزاد مردم به اطلاعات و حفظ حقوق شهروندی اظهار داشت: باید زمینه دسترسی به محتوای سالم را فراهم نمود و تا کنون با اختصاص 110 میلیارد تومان و قرار ددا با 14 دانشگاه و پژوهشگاه در جهت فیلترینگ هوشمند اقدام کردیم تا مردم ضمن بهره مندی از تمام دستاوردهای روز دنیا به محتوای سالم نیز دسترسی داشته باشند.