بازار داغ پيام رسانها و استقبال عمومي از اين اپليکيشنها باعث رقابت در حوزه رونمايي از امکانات اپليکيشنهاي پيامرسان رايگان شده و امکاناتي همچون تماس رايگان صوتي و تصويري با کيفيت بالا و اينترنت کم سرعت ارائه شده است.
وايمکس نيوز- چند سالي است که اپليکيشن هاي پيام رسان در گوشي هاي هوشمند به ابزاري کم نظير در حوزه ارتباطات تبديل شده اند؛ چرا که کاربران بدون هزينه بالا ميتوانند پيام و صوت خود را به ديگران رسانده و از امکانات چت گروهي بهره ببرند.
پيام رسان ها در ايران با وايبر فراگير و عمومي شد و اندک زماني بعد، تلگرام به صورت عمومي فراگير شد و حالا به حدي رسيده است که کمتر ايراني را مي تواني بيابي که از تلگرام استفاده نکند. با توجه به اينکه پيامرسانها ديگر عضو جدايي ناپذير از اسمارتفونها شدهاند، هر روز پيامرسانهاي متنوعي در استورهاي مختلف عرضه مي شوند.
در اين حوزه مهمترين رکن پيامرسانها، عامهپسند بودن پيام رسانهاست و اگر مشکلات ديگر پيامرسانها برطرف و قابليت هاي جديدي هم به آن اضافه شود، استقبال گستردهاي را در پي خواهد داشت.
چرا که در اين حوزه، پس از فراگيري استفاده از تلگرام، ايمو، واتس آپ و… اختلال هاي اين پيام رسان و ضعف هايي براي عموم روشن شد تا کار رقبا براي حضور در اين عرصه باز شود.
فيلتر و يا کند شدن پيامرسانها امري است که تقريبا بايد خود را به آن عادت دهيم زيرا هرچند وقت يکبار مهاجرتي به سمت يک اپليکيشن ديگر آغاز شود که نمونه آن براي ايرانيها تغيير استفاده پيامرسانها از وايبر به تلگرام بود.
در اين بخش، مشکلات اينترنت در ايران و ضعيف بودن اينترنت در تلفن هاي همراه و نبود امکان تماس صوتي و تصويري با اينترنت کم سرعت مشکلي است که کار را براي حضور رقباي تازه باز کرده است.
بر اساس اين گزارش، تلگرام محيط امني را به کاربران خود هديه داد تا در فضايي عامهپسند و امن بتوانند اطلاعات خود را به اشتراک بگذارند که اين ويژگي تا قبل از تلگرام در هيچ نرمافزاري بهصورت قدرتمند ديده نشده بود.
بر همين اساس در اين گزارش قصد داريم تا يکي از رقباي تازه تلگرام که در اين حوزه فعاليتهايي قابل تامل براي کاربران ايراني داشته است را معرفي کنيم.
استفاده از اپليکيشن پيام رساني که بتواند تماس رايگان صوتي و تصويري را با کيفيت بالا داشته باشد هميشه يک خواسته منطقي ازسوي کاربران است. اين نياز اگر با امکانات ايراني ها و سرعت پايين اينترنت هم همگون شود که ديگر به يک هدف نهايي تبديل مي شود؛ چرا که اگر کاربر ايراني براي ارتباط تصويري و صوتي به اينترنت پر سرعت نياز نداشته باشد بهترين امکاناتي را که مي تواند، دريافت خواهد کرد.
بر اساس اين گزارش، در اپليکيشن پينگل اين امکانات تازه ارائه شده و ميتوانيد تماس صوتي رايگان با کيفيت داشته و حتي با اينترنت ضعيف و 2G تماس تصويري رايگان با رزوليشن 720P و پيغام رساني بسيار سريع، ساده و امن را در کنار اشتراک گذاري عکس، ويدئو و موقعيت جغرافيايي تجربه کنيد.
رمزگذاري همه اطلاعات و فعاليتهاي شما، يکي ديگر از مزاياي اين رقيب تلگرام است که کاربران بسياري را تحريک مي کند تا از تلگرام و ايمو به اين ابزار تازه کوچ کنند.
همينطور موضوع باتري خوري پيام رسانها يکي ديگر از مشکلات اين بازارها است که در اين اپليکيشن بدان توجه شده و در کنار صرفه جويي در مصرف باتري تا 1?5 برابر، خيال کاربر را از امنيت و مصرف باتري راحت ميکند.
از ديگر مزاياي اين اپليکيشن ميتوان به تماسهاي بينالمللي فوقالعاده ارزان با استفاده از امکان Pinngle Out اشاره کرد که با کيفيت فوق العاده بالاي صدا و تصوير حتي با اينترنت ضعيف قابل دسترسي است و کاربران با هزينه بسيار ناچيز مي توانند از آن استفاده کنند.
مصرف بالاي حجم اينترنت در پيام رسانها براي کاربران ايراني يکي ديگر از مشکلات موجود است که در اپليکيشن تازه پيام رسان براي آن چاره انديشيده شده است. مصرف 30درصد کمتر پهناي باند اينترنت موضوعي است که براي ايرانيها خيلي مهم است، زيرا اينترنت نامحدود در ايران کمتر مورد استفاده است و قيمت اينترنت موبايل هم تا حدودي بالا است. از اين رو اين امکان مي تواند کمک خوبي براي هزينه هاي ايراني ها باشد.
گفتني است اين اپليکيشن در گوگل پلي، اپ استور و کافه بازار در دسترس است.
منبع: شرکت مخابرات