یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴

دکتر واعظي :

زمان توجه به توسعه دهندگان محتوا فرا رسيده است

وزارت

دوشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۷:۰۰


وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در نشست با توسعه دهندگان محتوا، با اشاره به رويکرد دولت و وزارت ارتباطات در زمينه توسعه زيرساخت ها، اين اقدام را در جهت افزايش توليد محتوا عنوان کرد و گفت: زمان توجه به توسعه دهندگان محتوا فرا رسيده است.

وايمکس نيوز- به گزارش مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، دکتر واعظي برگزاري اين نشست را به منظور دريافت نظرات توليدکنندگان محتوا دانست و افزود: با بيان نقظه نظرات، نحوه کمک ها مشخص مي کند و در صورت لزوم ارتباط با ديگر دستگاه ها و هماهنگي و پيگيري صورت تا به نتيجه برسد.
به گفته وزير ارتباطات، در زمينه پرداخت موبايلي مذاکرات با بانک مرکزي حدود 90 درصد پيشرفت داشته است که بخش باقيمانده نيز در حال انجام است.
وي با تاکيد بر اين که براي جا انداختن فعاليت هاي الکترونيکي نيازمند فرهنگ سازي و هماهنگي با دستگاه هاي مختلف هستيم، گفت: کسب و کارهاي سنتي چندان از حضور کسب و کارهاي جديد خشنود نيستند و آنها را به رسميت نمي شناسند که در اين راستا در مذاکره با وزير کشور و وزير کار تعاون و رفاه اجتماعي به دنبال فراهم کردن زمينه حضور اين کسب و کارها در جامعه هستيم.
دکتر واعظي در ادامه افزود: در خصوص قوانين نيز هر چه هست مربوط به فضاي حقيقي است نه مجازي که تسري اين قوانين به فضاي مجازي امکان پذير نيست و بايد با حضور فعالان اين عرصه راهکار مناسبي براي رفع اين موضوع ارايه کرد.
وي با تاکيد بر عزم دولت در کمک به توليدکنندگان محتوا، خاطر نشان کرد: فعالان عرصه توليد و عرضه محتوا اگر بتوانند از ارايه خدمت، درآمد کسب کنند مي توانند در آينده فضاي جديدي بيافرينند که در آن همه سود ببرند.
دکتر واعظي ابراز اميدواري کرد بتوان زمينه اي فراهم کرد که در آن منافع همه از جمله صاحبان شبکه، ارايه کنندگان محتوا، توليد کنندگان محتوا و صاحبان ديتاسنترها حفظ شود.
در اين نشست که در چهار پنل توسعه دهندگان محتوا به ارايه دستاوردهاي خود پرداختند، در پايان معاونين وزير ارتباطات نيز به بيان اقدامات دستگاه هاي متبوع خود در زمينه حمايت از توليد داخلي پرداختند.
مهندس جهانگرد با اشاره به لزوم افزايش حجم توليد محتواي فارسي در فضاي مجازي به عنوان يکي از مهم ترين بندهاي اقتصاد مقاومتي گفت: با توجه به تامين زيرساخت ها و توسعه شبکه ارتباطي و همچنين تسهيل مشارکت کاربران،  مي توان حجم انبوهي از محتواي فاخر در کشور توليد کرد.
معاون وزير ارتباطات با بيان اين که توسعه ذخاير داده‌هاي اينترنتي به خط و زبان بومي در فضاي مجازي از جمله استراتژي کشورهاي توسعه يافته به شمار مي رود، اظهار داشت: سازمان فناوري اطلاعات ايران از آغاز دولت يازدهم، ايجاد نهضت توليد محتواي علمي، فاخر، اجتماعي و فرهنگي در سطح جامعه را در دستور کار خود قرار داده است.
‎ رئيس سازمان فناوري اطلاعات به پتانسيل قابل توجه اشتغال زايي در بخش توليد محتوا اشاره کرد و گفت: ‎تا کنون زيرساخت‌ها و ابزارهاي دسترسي مهيا و زمينه آن فراهم شده تا توليد کنندگان محتوا، هر روز حجم گسترده‌اي از داده‌هاي فارسي را توليد و عرضه کنند.
جهانگرد در ادامه از تلاش هاي موثر دولت تدبير و اميد در راستاي ايجاد زمينه دسترسي در بخش ict خبر داد و گفت: توسعه کاربرد فناوري اطلاعات در نظام اداري و استقرار دولت الکترونيک از مهم ترين تلاش هاي وزارت ارتباطات بوده که در دهه فجر  بهره برداري مي شود.
وي با اظهار اميدواري به افزايش محتواي فارسي تا يک درصد سهم جهاني خاطر نشان کرد: در زمينه توليد محتواي فاخر با توجه به مشارکت متخصصان و جوانان فعال، گام هاي موثري برداشته شده است.
دکتر عميديان رييس سازمان تنظيم مقررات با اشاره به مصوبات کميسيون تنظيم مقررات در زمينه تفکيک ترافيک داخل از خارج گفت: اين مصوبات با همفکري و مشورت بخش خصوصي و سازمان فناوري اطلاعات ايران انجام شده است.
وي با اشاره به تدوين سند مالکيت معنوي و حريم خصوصي در دبيرخانه شوراي عالي فضاي مجازي اظهار داشت: اين سند در آينده نزديک در اين شورا تصويب خواهد شد.
مهندس آذري جهرمي رييس هيات مديره شرکت ارتباطات زيرساخت نيز راه اندازي چهار مرکز تبادل ترافيک داده را زمينه برقراي 22 گيگا بيت ترافيک داخلي با هزينه کم و کيفيت بهتر عنوان کرد و گفت: براي کاهش قيمت و رونق چرخش ديتا، 42 درصد قيمت پهناي باند اينترنت و 84 درصد در حوزه لينک هاي داخل کاهش تعريف داديم.
وي همچنين از ارايه نتايج مصوبات 237 و 214 در چرخش اطلاعات در کشور تا هقته آينده خبر داد.
دکتر دوايي مرکزي، نيز با ابراز خرسندي از ارايه محتواي اصيل در اين نشست گفت: براي استفاده بهتر و حمايت از توليد کنندگان محتوا، نحوه ارايه وام به آنان بازنگري و فرمولي جديدي تهيه شد که بر اساس نوع شرکت به ويژه شرکت هاي نرم افزاري که کمتر امکان تامين تضامين بانکي را دارند، اقدام کرديم.
وي با اعلام 277 طرح مصوب در کارگروه وام وجوه اداره شده، به مبلغ 130 ميليارد تومان افزود: از اين ميان 115 طرح به دلايل مختلف از جمله عدم مراجعه به بانک به نتيجه نرسيده است که در حال پيگيري تا به نتيجه رسيدن هستيم.
دکتر براري نيز با اشاره به سهم محتوا در اقتصاد بخش گفت: به دنبال مشارکت استانها در توليد و توسعه بازار هستيم.
وي در ادامه به حضور اپراتورهاي تلفن همراه در استانها پرداخت و گفت: اين حضور مي تواند به توسعه کسب و کار و بازار کمک کند.
دکتر خوانساري نيز در سخناني به فعاليت هاي پژوهشگاه در زمينه حمايت از زيرساخت هاي پردازش زبان فارسي اشاره کرد و گفت: در زمينه OPEN DATA تصويب نامه هيات وزيران ارسال شده و تا سه ماه آينده سازمان فناوري اطلاعات نسبت به تهيه آيين نامه آن اقدام و در اختيار عموم قرار خواهد داد.
در پايان سوالات مطرح شده از سوي حضار جمع آوري و قرار شد پاسخ آن در سايت سازمان فناوري اطلاعات قرار گيرد.

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو