رييس سازمان فناوري اطلاعات از پيگيري امور براي بهبود تعرفه خدمات ديتا در ايام دهه فجر خبر داد.
وايمکس نيوز- نصرالله جهانگرد در پاسخ به اين سوال که در ماههاي آخر فعاليت دولت يازدهم وعدههاي داده شده در زمينهي اينترنت تا چه اندازه محقق شده، اظهار کرد: آقاي رييس جمهور دسترسي مردم به اطلاعات و دانش از طريق شبکههاي اطلاعات ملي و همچنين دسترسي به اينترنت بينالملل را جزو حقوق شهروندي مردم ميدانند و برهمين اساس از ابتداي دولت در اين باره تلاشهاي متعددي صورت گرفته است.
معاون وزير ارتباطات با بيان اينکه اکنون بهطور تقريبي خدماتي که مردم در حوزهارتباطات و فناوري اطلاعات دريافت ميکنند رشد 10 برابري داشته، تصريح کرد: البته در مجموع شرايط حوزه فاوا به گونهاي است که هر قدر در آن تحول رخ داده و کار شود همچنان جاي کار وجود دارد. برهمين اساس براي رسيدن به نقطه و جايگاه مطلوب بايد گامهاي بيشتري برداشته شود.
وي ادامه داد: ما هنوز در جايگاه 13 يا 14 منطقه قرار داريم در حاليکه طبق برنامه توسعه بايد رتبه دوم منطقه را به خود اختصاص ميداديم. متاسفانه غفلت از سرمايهگذاري و تدابير لازم در دو دولت گذشته موجب شد با شکافي در اين حوزه مواجه شويم. ما نيز در دولت براي حل اين موضوع تلاشهاي متعدد کرديم، اما همچنان اين عقبماندگيها بهطور کامل جبران نشده است.
رييس سازمان فناوري اطلاعات همچنين عنوان کرد: به هرحال اکنون مردم کشور در نقاط مختلف از طريق شبکه موبايلي و ثابت امکان دسترسي به ديتا را دارند. البته در جريان ارائهي اين خدمات طبيعتا نکاتي نيز وجود دارد. به عنوان مثال در حوزه بهبود نظام تعرفهگذاري يا نظام مهندسي کار پيگيريهاي متعددي در وزارت آمريکا انجام ميشود و اميدواريم در ايام دهه فجر اخبار جديدي دراين زمينه اعلام شود.
جهانگرد در پايان گفت: در حال حاضر براي ارائهي تعرفههاي بهتر در خدمات ديتا و همچنين دسترسي به کيفيت بهتر سرويسها تلاشهاي متعددي در حال انجام است و اين امور مراحل نهايي خود را طي کرده و به زودي اعلام خواهد شد.
منبع: ايسنا