پنج شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

ابزار هک آيفون توسط اف بي آي در دسترس عموم قرار گرفت

اپل

یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۸:۰۰


ابزاري که توسط پليس آمريکا براي هک کردن سيستم عامل آي او اس گوشي آيفون مورد استفاده قرار گرفته بود، در دسترس عموم قرار گرفته است.

وايمکس نيوز- به نقل از انگجت، سال گذشته اف بي آي به اپل دستور داد تا گوشي آيفون 5 سي متعلق به سيد فاروق عامل حملات تروريستي سن برناردينو را هک کند. اپل از اين کار سرباز زد و پليس آمريکا در نهايت با همکاري يک شرکت صهيونيستي به نام Cellebrite، موفق به نفوذ به گوشي ياد شده گرديد.

Cellebrite ماه گذشته از هک شدن رايانه ها و سرورهاي شرکت خود خبر داد و حالا مشخص شده يکي از نتايج اين حمله هکري موفقيت آميز سرقت ابزار هکي بوده که شرکت مذکور به اف بي آي فروخته است.

هکرها بعد از يک ماه بخشي از اطلاعاتي را که از Cellebrite به دست آورده اند در فضاي مجازي منتشر کرده اند. اطلاعات ياد شده حاوي کدهاي براي نفوذ به آيفون 5 سي و همين طور گوشي هاي اندرويدي و بلاک بري نيز هست.

هکر ياد شده در گفتگوي مخفيانه خود با برخي رسانه ها تصريح کرده که ابزار هک آيفون که توسط Cellebrite ابداع شده توسط هر فردي براي دسترسي به اطلاعات شخصي کاربران اين گوشي قابل استفاده است و بدين منظور نياز به دانش و اطلاعات فني پيشرفته نيست.

هکر مذکور مي گويد اين اطلاعات را از سرورهاي خود شرکت Cellebrite به دست آورده و بر اساس شرکت ياد شده قادر به رمزگشايي از فايل هاي ذخيره شده کابران آيفون 5 سي است. مشخص نيست آيا Cellebrite توانسته ابزاري براي هک مدل هاي جديدتر آيفون ابداع کند يا خير.
منبع:فارس

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو