یکشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳

مهندس جهرمي عنوان کرد:

اهواز دروازه ترانزيت ارتباطات بين‌الملل شد

جهرمي

جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۲:۰۰


معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در اهواز گفت: براي ترانزيت ارتباطات بين‌المللي به عراق، استان خوزستان و شهر اهواز را انتخاب کرده‌ايم تا تبديل به دروازه بين‌الملل اينترنت شود.

وايمکس نيوز- محمدجواد آذري جهرمي در مراسم  افتتاح مرکز تبادل ترافيک داده شبکه ملي اطلاعات و دروازه بين‌الملل اهواز که امروز، 4 خردادماه برگزار شد،  با گراميداشت ياد و خاطره 135 شهيد تازه تفحص‌شده دفاع مقدس، اظهار کرد: مقام معظم رهبري در فرمايشات خود تأکيد کردند که مردم در جريان خدماتي که نظام و دولت براي بهبود شرايط زندگي آن‌ها انجام مي‌دهند، قرار گيرند.

 معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اينکه مهم‌ترين پروژه اين وزارتخانه در زمينه اقتصاد مقاومتي پروژه شبکه ملي اطلاعات است، گفت: اين پروژه اقدامي بزرگ ازنظر فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي است که موجب توليد محتوا، ايجاد اشتغال، خلق ثروت، و ارتقاء فرهنگ و کيفيت بيشتر خدمات‌دهي مي‌شود.

آذري جهرمي اظهار کرد: تمام شاخص‌هاي کيفي شبکه ملي اطلاعات به صورت آنلاين منتشر مي‌شود  که حاکي از اين است که اکنون کيفيت اين شبکه در اقصي نقاط کشور در حالت استاندارد قرار دارند.

 وي بيان کرد: با اقدامات انجام شده در بخش محتواهاي داخلي به ‌ويژه سرويس‌هاي ويديويي رشد 300 درصدي داشتيم؛ همچنين 100 هزار شغلي که در کشور در حوزه ارتباطات ايجاد شد، مرهون تلاش تمامي دست‌اندرکاران پروژه شبکه ملي اطلاعات است.

آذري جهرمي اظهار کرد: تمام شاخص‌هاي کيفي شبکه ملي اطلاعات که به صورت آنلاين منتشر مي‌شود حاکي از اين است که اکنون کيفيت اين شبکه در اقصي نقاط کشور در حالت استاندارد قرار دارند.

مديرعامل شرکت ارتباطات زيرساخت  تصريح کرد:  موضوع فناوري اطلاعات امروزه تا حدي به زندگي روزمره ما گره خورده که شايد رشد فناوري اطلاعات در کشور براي ما ملموس نباشد. در سرشماري سال 95 در کشور، 51 درصد مردم اطلاعات خود را از طريق سامانه‌اي ثبت کردند که به شبکه ملي اطلاعات متصل بود که موجب دقت در جمع‌آوري آمار، کاهش هزينه و امنيت بيشتر اطلاعات شد. چنين آماري در دنيا بي‌نظير است.

 آذري جهرمي با اشاره به مزاياي شبکه ملي اطلاعات در کشور ايران عنوان کرد: اکنون بسيار از خدماتي بانکداري، خريد اينترنتي و ... و بسياري از نيازهاي روزمره ما از طريق شبکه ملي اطلاعات انجام مي‌شود. زماني در کشور ايران برقراري ارتباطات در نقاط بحراني به‌ويژه در زمان انتخابات يک تهديد امنيتي بود اما امروزه به جايي رسيده‌ايم که در همين نقاط نبود ارتباطات تهديد يا حادثه امنيتي است.

 معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اينکه مهم‌ترين پروژه اين وزارتخانه در زمينه اقتصاد مقاومتي پروژه شبکه ملي اطلاعات است، گفت: اين پروژه اقدامي بزرک ازنظر فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي است که موجب توليد محتوا، ايجاد اشتغال، خلق ثروت، و ارتقاء فرهنگ و کيفيت بيشتر خدمات‌دهي مي‌شود.

 رئيس هيأت مديره و مديرعامل شرکت زيرساخت با اشاره به مزاياي بسيار زياد بازار عراق براي ايران در حوزه فناوري ارتباطات عنوان کرد: يکي از بازارهاي مهم ما که اکنون در معرض تهديد اقتصادي قرار دارد، بازار کشور عراق است. چراکه اکنون شاهد توسعه فضاي مجازي و رشد بازار فناوري ارتباطات عراق هستيم و از سوي ديگر تقاضاي مردم اين کشور براي اتصال به شبکه‌هاي اجتماعي افزايش يافته است.

 وي تصريح کرد: ارتباطات بين‌الملل عراق مي‌تواند از کشور ترکيه نيز تأمين شود. اما اکنون با ترکيه در اين زمينه در رقابت هستيم و براي ترانزيت ارتباطات بين‌المللي به عراق، استان خوزستان و شهر اهواز را انتخاب کرده‌ايم تا تبديل به دروازه بين‌الملل اينترنت شود.

 آذري جهرمي افزود: ما از اين اقدام سه هدف داريم. هدف اول دسترسي استان‌هاي همجوار به اينترنت از طريق استان خوزستان به منظور بهبود کيفيت دسترسي، هدف دوم تأمين ارتباطات و اينترنت کشور عراق از طريق مرز فاو با کيفيت خوب و قيمت مناسب و هدف سوم تأمين بازار عراق براي توليدکنندگان محتواي داخلي ايران است.

 وي عنوان کرد: براي اينکه بتوانيم براي محتواي داخلي ايران در کشور عراق بازار ايجاد کنيم، بايد کيفيت توليدات داخلي را افزايش دهيم. با توجه به نزديکي جغرافيايي و زباني استان خوزستان به کشور عراق، اين امر ميسر است و بازار عراق مي‌تواند بازار بسيار موثري براي توليدکنندگان محتواي کشور باشد.

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات ادامه داد: اگر يک فرد عراقي بخواهد بازار توليد محتواي خوزستان را ببيند، ابتدا به فرانکفورت و سپس به تهران مي‌رود و سپس از تهران به خوزستان مي‌آيد. ما با راه‌اندازي دروازه بين‌الملل در اهواز اين فاصله را کم کرديم.

آذري جهرمي عنوان کرد: در 20 فروردين امسال، استقرار شبکه مليIP  را در 35 نقطه کشور از جمله اهواز، آغاز کرديم و بارگذاري سرويس‌هاي آن نيز شروع شده و در اهواز تاکنون اين اقدام توسط شرکت ايرانسل و دو شرکت محلي انجام گرفته است.

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو