یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳

حمايت از استارتاپ ها

اندي رابين

دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۶:۰۰


پدر اندرويد از سازوکار مرکز رشد خود مي گويد

وايمکس نيوز- «اندي رابين» پدر سيستم عامل اندرويد که اين روزها نامش به واسطه تلفن هوشمند «Essential Phone» بر سر زبان ها افتاده، پس از ترک گوگل در سال 2014، شرکتي تحت عنوان «Playground Global» را با رويکردي جديد براي حمايت از استارتاپ ها تأسيس کرد.

به گفته آقاي رابين، Playground Global ترکيبي از يک استوديو طراحي و يک شرکت سرمايه گذاري خطر پذير بوده، و نسبت به ساير برنامه هاي حمايتي از استارتاپ ها، روش هاي متفاوتي را براي شتاب دادن به عملکرد کسب و کارهاي نوپا به کار مي گيرد.
مرکز رشد اندي رابين علاوه بر حمايت هاي معمول، تجهيزات طراحي محصول را نيز در اختيار استارتاپ ها قرار مي دهد

در حالت عادي، مراکز رشد فضاي کاري بزرگي را به کسب و کارهاي کوچک و ايده پردازان اختصاص داده، و با حمايت مالي و انتقال تجربه از سوي کارآفرينان موفق و همچنين بر عهده گرفتن امور اجرايي مانند مديريت منابع انساني، سعي در پيشبرد پروژه ها و به ثمر رسيدن ايده هاي نو دارند.

اما شرايط در Playground Global تا حدودي متفاوت بوده و علاوه بر تأمين فضاي کار و سرمايه اوليه، تجهيزات رده بالاي طراحي، ساخت و تست پروتوتايپ را نيز فراهم کرده و در حدود 60 مهندس خبره در امور نرم افزار، سخت افزار و الکترونيک را نيز براي تسريع فرآيند توسعه محصول استخدام نموده است.

البته در صورت موفقيت يک استارتاپ در توليد و ارائه محصول، مهندسان و طراحاني که با تيم توسعه همکاري داشته اند مي توانند به شرکت نوپا پيوسته و پس از راه اندازي کامل پروژه، در صورت تمايل به Playground Global بازگردند.

اما شايد مهم ترين نکته در زمينه مرکز رشد اندي رابين، وجود تجهيزات فني مانند پرينترهاي سه بعدي، ابزارهاي تست محصول در شرايط محيطي خاص (مانند دماهاي مختلف) و دستگاه هاي برش ليزري در درون شرکت باشد که در هزينه هاي طراحي و توسعه محصول به شدت صرفه جويي کرده، و استارتاپ ها را از خريد تجهيزات و يا اجاره آنها بي نياز مي کند.

جالب است بدانيد که تلفن «اسنشال فون» نيز محصول يکي از همين استارتاپ هاي Playground Global بوده که با موفقيت به محصول نهايي براي عرضه در بازارهاي جهاني تبديل شده است.

گفتني است شرکت حمايتي اندي رابين در زمينه انتخاب استارتاپ ها براي همکاري و استفاده از امکانات موجود، حساسيت ويژه اي داشته و طي فرآيندي تحت عنوان «مطابقت الگوها» به بررسي فناوري، محصول و بازار هدف استارتاپ ها و تطبيق آنها با اهداف شرکت مي پردازد.
منبع:ديجياتو

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو