یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴

فروش بسته‌هاي قديمي اينترنت مخابرات ممنوع شد

اينترنت

یکشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۶:۰۰


معاون مخابرات ايران درباره تعرفه‌هاي جديد مخابرات براي اينترنت ثابت گفت: فروش جديد شرکت مخابرات براساس تعرفه‌هاي جديد بوده و فروش بسته قديمي ممنوع است. البته هرکس قرارداد قبلي را داشته باشد، تا زمان سررسيد قرارداد پابرجاست اما حداکثر قراردادها يک ساله است و اگر زمان قرارداد تمام شود، بايد بسته جديد خريداري کند.

وايمکس نيوز- سميع‌الـله صادقي معاون تجاري شرکت مخابرات ايران - در گفت‌وگو با ايسنا با بيان اينکه تغيير ساختار تعرفه‌ها حرکتي رو به جلو است، اظهار کرد: همه جا تعرفه‌هاي موبايل حجمي و تعرفه‌هاي ثابت سرعتي هستند و اين موضوعي است که در دنيا تجربه شده است. بايد منتظر ماند تا مسائل مربوط به سرعت و کيفيت حل شود. ما هم سعي‌مان اين است با سامانه‌هاي مکانيزمي که ايجاد کرديم به تغيير ساختاري که يک قدم رو به جلو است کمک کنيم.

وي درباره تلاش براي توليد محتواي داخلي نيز اظهار کرد: بايد در توليد داخل کاري کنيم که حجم قابل توجهي از محتواي‌مان داخلي باشد و يا سايت‌هاي خارجي در کشور خودمان ميزباني شوند تا تمامي ترافيک را به خارج کشور نبريم. اين قدم خوبي است و اميدواريم در آينده جا بيفتد و تضمين سرعت، کيفيت و توليد ترافيک داخلي هم به آن اضافه شود و به سمت يک استاندارد که ساير کشورها هم دارند جلو برويم.

معاون تجاري شرکت مخابرات ايران درباره بسته‌هاي ترکيبي مخابرات نيز توضيح داد: بسته‌هاي ترکيبي بدين نحو است که مردم تعدادي فيلم را يک‌جا خريداري کنند و ترافيکش ارزان يا رايگان باشد. شايد در آينده فيلمي که مي‌فروشيم رايگان ارائه شود. در حالي که براي ترافيک خارج FUP (مصرف منصفانه) وجود دارد، مي‌توان براي ترافيک داخل مخابرات و ترافيکي که ميزباني‌اش در داخل مخابرات انجام مي‌شود، به جاي ترافيک پول بسته گرفت.

صادقي با اشاره به برداشته شدن انحصار ارائه خطوط ONU و PCM از شرکت مخابرات اظهار کرد: مخابرات پيش از اين هم براي واگذاري فيبر نوري در قسمت‌هايي که اپراتورها نمي‌توانستند اينترنت ارائه دهند اعلام آمادگي کرده، اما هيچ شرکتي کسي پيش‌قدم نشده بود. در حال حاضر قراردادهاي عمده‌فروشي بيت استريم در جريان است و سرويس به صورت اشتراکي ارائه مي‌شود. اپراتورها نيز مي‌توانند با امضاي قرارداد در هر منطقه اين کار را شروع کنند.

وي با بيان اينکه خود اپراتورها فيبر نوري ندارند و به همين دليل از امکانات مخابرات استفاده مي‌کنند، افزود: پيش از اين هم آمادگي مخابرات وجود داشت اما اکنون اين فرآيند قانون‌مند شده است و چند شرکت اعلام آمادگي کردند و به زودي اين کار انجام مي‌شود؛ شرکت‌ها اينترنت را روي فيبر مخابرات ارائه مي‌دهند و مخابرات نيز سهمي از اين اشتراک برمي‌دارد.

معاون تجاري شرکت مخابرات ايران درباره کاهش و افزايش درآمد اين شرکت با واگذاري خطوط PCM و ONU توضيح داد: اين موضوع يک کار تعاملي است و چون قرار است در درآمد اشتراک داشته باشيم، بايد ديد درآمد شرکت‌ها چطور پيش مي‌رود. سهم ما با افزايش درآمد آنها بالا مي‌رود و با کاهش درآمد آنها کم مي‌شود.

صادقي با بيان اينکه اينترنت را مي‌توان روي سيم و يا روي فيبر ارائه داد، گفت: انحصار براي ارائه فيبر تا خانه (FTTH) توسط شرکت مخابرات و ايرانيان‌نت همچنان وجود دارد اما شامل حجم عمده‌اي از مشترکان نمي‌شود. اما مخابرات مي‌تواند در مناطقي که مشتري دارد فيبر واگذار کند.

منبع: ايسنا

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو