رييس سازمان فناوري اطلاعات با بيان اينکه کليه دستگاههاي اجرايي موظفاند نسخه الکترونيکي همراه (موبايلي) خدمات خود را در دسترس مردم قرار دهند، گفت: بستر ارتباطي ارايه خدمات دولت بر روي تلفن همراه در تمامي شهرهاي کشور و با بالاترين کيفيت و بهترين نوع، بدون ريالي هزينه براي دولت فراهم است.
وايمکس نيوز- در سمينار خدمات دولت همراه در جمع نمايندگان دستگاههاي اجرايي گفت: بستر ارتباطي ارايه خدمات دولت بر روي تلفن همراه در تمامي شهرهاي کشور و با بالاترين کيفيت و بهترين نوع، بدون ريالي هزينه براي دولت فراهم است و اين يک موقعيت منحصربهفرد و بزرگترين فرصت براي دولت است.
وي درباره ماموريت سازمان فناوري اطلاعات ايران افزود: بر اساس تبصره ماده 15 آييننامه توسعه و گسترش کاربري فناوري اطلاعات و ارتباطات، کليه دستگاههاي اجرايي در راستاي تحقق دولت الکترونيکي موظفاند با هماهنگي کميسيون دولت الکترونيک نسخه الکترونيکي همراه (موبايلي) خدمات خود را تهيه و پس از تاييد از طريق درگاه دولت همراه سازمان فناوري اطلاعات ايران در دسترس مردم قرار دهند .
سراييان با اشاره به اينکه ماموريت محوله به سازمان فناوري اطلاعات ايران در حوزه استقرار دولت همراه از بعد زيرساختي و پلتفرم به انجام رسيده است، اظهار کرد: در اين مرحله لازم است که با تعاملات بين دستگاهي بتوانيم باهم افزايي و همفکري گامهايي باقيمانده را برداريم.
حقي به اقدامات انجامشده در دولت يازدهم اشاره کرد و ادامه داد: در اواخر دولت يازدهم با صدور مجوزهاي نسل سوم و چهارم اتفاق خوبي در کشور افتاد و ظرف دو سال حدود 20هزار ميليارد تومان در حوزه شبکه نسل 3 و 4 در کشور سرمايهگذاري شد و سرعت ايجاد پوشش نسل سوم و چهارم در کشور جز رکوردهاي دنيا بود و تا دهه فجر امسال همه شهرهاي کشور تحت پوشش شبکه نسل چهار قرار ميگيرند.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به اينکه دولت، زيرساخت ها را با استفاده از ظرفيت و سرمايه گذاري اپراتورهاي خصوصي فراهم کرده است، تصريح کرد: مردم نيز ابزار ارتباطي را که همان موبايل است را با هزينه شخصي تهيه کردهاند و ما در اين مقطع اگر نتوانيم خدمات دولت را از طريق اين پنجره واحد که در دستان مردم هست، ارايه دهيم درواقع فرصت سوزي کردهايم.
سراييان با تاکيد بر استقرار خدمات دولت همراه خاطرنشان کرد: وظيفه ما است که خدمات دولت را از اين درگاه به دست مردم برسانيم و در اين راستا با همکاري دانشگاه شريف توانستيم يک پلتفرم داخلي و بومي طراحي کنيم چراکه پلتفرم بينالمللي امکان تغييرپذيري و اصلاح را ندارد و اميدواريم بتوانيم از اين فرصت براي ايجاد دانش؛ اشتغال و خلق ثروت استفاده کنيم.
رييس سازمان فناوري اطلاعات با بيان اينکه امروز وظيفه حرفهاي و شرعي بر عهده ماست تا با تعامل بين دستگاهي و عزمي راسخ اين مهم را ظرف مدت دو سال به انجام رسانيم، گفت: با استقرار دولت هوشمند قريب به 1700 خدمت در بستر تلفنهاي همراه قابلارايه و خدمترساني در هر زمان و هر مکان خواهد بود.