یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴

دستور وزير ارتباطات براي توقف نقض حريم خصوصي کاربران

جهرمي

شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۴:۰۰


وزير ارتباطات با بيان اين‌که دسترسي به IP مشترکان مي‌تواند باعث انجام سوء‌استفاده‌هايي شود، گفت: مردم بدانند که اگر گزارشي را براي ما ارسال کنند، آن موضوع را پيگيري خواهيم کرد.

وايمکس نيوز- محمدجواد آذري جهرمي در حاشيه همايش جنبه‌هاي حقوقي فناوري اطلاعات با اشاره به گزارش مرکز ماهر درباره تخلف يکي از اپراتورها در مقوله نقض حريم خصوصي کاربران، اظهار کرد: گزارشي را که براي ما فرستادند نشان مي‌دهد که برخي اپراتورها با دسترسي به IP مشترکان خود، اطلاعات وب سايت‌هايي را که مراجعه کرده‌اند را براي تبليغات هوشمند در اختيار يکسري از کسب‌وکارها قرار داده‌اند که دستور جلوگيري و توقف اين کار داده شد.

وي با بيان اين‌که دسترسي به IP مشترکان مي‌تواند باعث انجام سوء‌استفاده‌هايي شود، گفت: مردم بدانند که اگر گزارشي را براي ما ارسال کنند، آن موضوع را پيگيري خواهيم کرد. البته اطلاع‌رساني اين موضوع در حال حاضر به عنوان يک اخطار به اپراتورهاست و البته عدله حقوقي را براي برخورد قضايي به دادستاني ابلاغ مي‌کنيم.

آذري جهرمي همچنين با اشاره به مساله ارزهاي ديجيتالي و اينکه اخيرا قرار شده از طرف پست بانک، يک ارز ديجيتالي منتشر شود، اظهار کرد: قرار شده با پست بانک يک مدل آزمايشي ارز ديجيتالي طي شود تا پايه‌اي براي آشنايي بيشتر شهروندان با اين مقوله باشد. واقعيت اين است که ارز ديجيتال در نهايت خواهد آمد که ما از قبل بايد فکري به حال آن بکنيم.

وي با بيان اين‌که درباره استفاده از ارزهاي مجازي نظرات مختلفي وجود دارد، اظهار کرد: واقعيت اين است که ما مي‌خواهيم اين مدل را که قبلا در ژاپن هم پياده شده، پياده‌سازي کنيم تا با استفاده از ظرفيت‌هاي موجود يک مدل آزمايشي را براي تصميم‌گيري‌هاي نهايي اجرا کنيم.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در ادامه به مشکل اينترنت در روستاها نيز پرداخت و گفت: به دليل استفاده و فراگيري استفاده از اينترنت همراه در کشور، شايد آنچنان که بايد از ظرفيت شبکه اينترنت خانگي استفاده نشده است. پوشش اينترنتي استان‌ها بنابر آنچه در برنامه ششم توسعه آمده است، بايد در چهار محور اصلي خود به سرانجام برسد، در همين راستا مشکل دسترسي به اينترنت در 10 هزار روستا تا 22 بهمن‌ماه حل شد.

آذري جهرمي همچنين به موازي بودن قوانين فعلي با قوانيني که در لوايح پنج‌گانه حقوق فناوري اطلاعات آمده است اشاره کرد و گفت: اساسا قوانين جديد بر قوانين قبلي ارجحيت دارند و اگر بندي بر قوانين اضافه شود، آن بند بر بقيه مفاد قبلي ارجح خواهد بود.

وي با اشاره به لايحه ارائه شده از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در اين حوزه نيز اظهار کرد: لايحه وزارت ارشاد بيشتر به بحث نشر پرداخته است که در اين مقوله ما دو راهکار داريم؛ يکي اين‌که قانون را به بحث و تبادل نظر بگذاريم و بعد آن را اصلاح کنيم يا اين‌که از کانال مجلس مساله را حل کنيم.

منبع: ايسنا

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو