پنج شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

نشست رگولاتوري هاي جنوب شرق آسيا و اقيانوسيه در تهران آغاز شد

رگولاتوري

دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۴:۰۰


نشست رگولاتوري‌هاي جنوب شرق آسيا و اقيانوسيه (SATRC) با موضوع فناوري‌ها و روندهاي اخير در حوزه نسل پنجم موبايل (?G) و اينترنت اشيا (IOT) به ميزباني ايران آغاز بکار کرد.

وايمکس نيوز- نشست رگولاتوري هاي آسيا و اقيانوسيه در تهران با حضور نمايندگان 9 کشور نپال، بوتان، بنگلادش، پاکستان، مالديو، سريلانکا، افغانستان، هند و ايران برگزار مي‌شود .

در اين نشست که از 17 تا 19 ارديبهشت ماه سال جاري برگزار مي شود، موضوعات چشم‌انداز فني فناوري 5G، چشم‌انداز تکنولوژي IOT، پيش‌بيني نقشه راه اين تکنولوژي در آينده، استراتژي طيف در 5G و مسايل مربوط به سياست‌گذاري و مقررات‌گذاري 5G و IOT مورد بررسي قرار مي‌گيرد.
در نشست رگولاتوري هاي آسيا و اقيانوسيه به غير از نمايندگان 9 کشور، رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، معاونين و مديران کل اين سازمان و برخي از نمايندگان اپراتورهاي تلفن همراه و ارايه‌کنندگان خدمات اينترنتي نيز حضور دارند.

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو