جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴

حساب صدها کاربر اينستاگرام هک شد

اينستا

چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۵:۰۰


تعدادي از کاربران شبکه با به اشتراک گذاري عکس اينستاگرام از هک شدن حساب هاي کاربري خود در يک ماه گذشته خبر داده اند.

وايمکس نيوز- اين موارد هک معمولا به شيوه هاي مشابهي اتفاق افتاده اند و کاربر ناگهان از حساب کاربري خود بيرون انداخته شده  و زماني که براي بازگشت مجدد به آن تلاش کرده متوجه شده که تمامي اطلاعات شخصي وي و از جمله تصوير نمايه، اطلاعات تماس و توضيحات بخش معرفي و غيره تغيير کرده اند.

در بسياري از موارد نمايه کاربري افراد هک شده به تصاوير شخصيت هاي کارتون هاي توليدي شرکت هاي والت ديزني و پيکسار تغيير کرده و آدرس هاي ايميل افراد هم به آدرس هايي با دامنه هاي روسي .ru تغيير يافته است.

در مواردي نيز سيستم تاييد هويت دومرحله اي کاربران توسط هکرها از کار افتاده است و لذا افراد نتوانسته اند وارد حساب هاي خود شوند.

کاربران هک شده اينستگرام با حضور در شبکه هاي اجتماعي ديگر به اين مساله اعتراض کرده اند. هنوز هيچ شخص يا گروهي مسئوليت اين حملات هکري را بر عهده نگرفته است.

منبع: فارس

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو