رييس سازمان نظام صنفي رايانهاي کشور اظهار کرد: هيچ راهي به جز استفاده از فناوريهاي نوين در جهت توسعه دولت وجود ندارد.
وايمکس نيوز- محمدباقر اثنيعشري در مراسم افتتاحيه ششمين نمايشگاه الکامپ در زنجان، گفت: اين نمايشگاه مردادماه امسال در شرايطي که نوسانات شديد اقتصادي و بحرانها غوغا ميکرد، در تهران برگزار و به بزرگترين رويداد فناوري کشور تبديل شد.
وي با اشاره به استقبال خوب مسئولان و مردم از نمايشگاه تهران، ادامه داد: کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات داراي يک نماينده است که طي هفته گذشته اعلام شد که اين نمايندگان به سه تن افزايش يافته است که بالاترين سطح پرسنلي را در زمينه ICT را شامل ميشود.
او خاطرنشان کرد: الکامپ تهران را با شعار "پيش به سوي اقتصاد ديجيتال با ابعاد ايراني" برگزار کرديم و شعاري که براي الکامپ استان زنجان در نظر گرفته شده "پيش به سوي ايران ديجيتال با توليد ايراني" است.
وي با طرح اين سئوال که وقتي از اقتصاد ديجيتال و يا ايران ديجيتال صحبت ميکنيم، منظور چيست افزود: در سال 2001 ضريب نفوذ اينترنت در کشور 3.8 درصد بود و در سال 2018 اين ميزان به 69.4 درصد رسيد و کاري که حاکميت و دولت انجام داده، اين است که نهايتا پهناي باند را گسترش داده و اين آمار درواقع بيانگر اين است که مردم پاي کار آمدهاند و طبق آمار 100 هزار کسب و کار بر پايه اينترنت ايجاد شده است.
رئيس سازمان نظام صنفي رايانهاي کشور اظهار کرد: وظيفه ما بهعنوان بخش خصوصي در قبال اشتغالهاي ايجاد شده در سطح کشور اين است که درصدد محافظت و حمايت از اين نسل جديد باشيم. کسبوکارهاي ايجاد شده برمبناي اقتصاد ديجيتالي، معمولا ثروتآفرين و اشتغالزا بوده و نيز در آنها شفافسازي ديده ميشود و نکته ديگر حايز اهميت، اين است که همه اين مشاغل در جهت ايجاد رفاه مردم است.
وي خاطرنشان کرد: بالغ بر 19 هزار و 700 خدمت وجود دارد که در قالب دولت الکترونيک ميتوان به مردم عرضه داشت و با توجه به هزينه بالايي که مطمئنا خارج از توان دولت است، مشارکت دولت و بخش خصوصي را در اين زمينه استدعا داريم. تقاضايي که از بخش دولتي داريم اين است که بپذيرند هيچ راهي به جز استفاده از فناوريهاي نوين در جهت توسعه دولت وجود ندارد و اين کار با همکاري با بخش خصوصي انجام ميشود.
اثنيعشري خاطرنشان کرد: زنجان، استان مستعدي در اين زمينه است که 8000 فارغالتحصيل رشته فناوري اطلاعات داشته و اين سرمايه بسيار ارزشمندي براي اين استان است و بايد به بهترين نحو از اين سرمايه انساني بهره بگيرد.
منبع: ايسنا