معاون وزير ارتباطات گفت: به دنبال افزايش کيفيت ارائه خدمات و قيمت تمامشده محصول در ديتاسنترهاي داخلي در مقايسه با نمونه هاي خارجي، براي جذب استفاده کنندگان هستيم.
وايمکس نيوز- رسول سرائيان در نشست عمومي شناسايي و ارزيابي متقاضيان ايجاد مراکز داده (ديتاسنتر) و ارائه خدمات ابري در قطبهاي مراکز داده گفت: ايجاد بازار بينالمللي و جذابيت از منظر اقتصادي و کيفيت در ارائه خدمات در مقايسه با نمونه خارجي، از مهمترين نتايج مورد انتظار در اين پروژه است.
وي با اشاره به اسناد بالادستي ايجاد قطب ديتاسنتر ادامه داد: يکي از پروژههاي مهم تعريفشده در دولت دوازدهم، ايجاد قطبهاي مراکز داده (ديتاسنتر) است و اين پروژه در راستاي اجراي سند تبيين الزامات شبکه ملي اطلاعات و تکاليف برنامه ششم توسعه در خصوص 10 برابر کردن محتواي بومي و نيز ارتقاي زيرساختهاي فناوري اطلاعات کشور و همچنين کاهش وابستگي به تأمينکنندگان خارجي در دستور کار قرارگرفته است .
رئيس سازمان فناوري اطلاعات ايران با اشاره به نقش دولت در حمايت از بخش خصوصي در پروژه ايجاد قطب مراکز داده که اولين آن در منطقه آزاد اقتصادي پيام انجام خواهد شد، گفت : سرمايهگذاري توسط بخش خصوصي انجام خواهد شد و دولت نقش مداخلهگري برعهده ندارد. بلکه بهعنوان تسهيلگر و مشوق براي ايجاد تمايل براي سرمايهگذاري در اين حوزه کسبوکار، در کنار بخش خصوصي حضور خواهد داشت.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از تشکيل جلسات منظم با حضور مديرعامل شرکت ارتباطات زيرساخت در اين زمينه خبر داد و گفت : ما به دنبال آن هستيم که از منظر کيفيت ارائه خدمات و قيمت تمامشده محصول در مقايسه با نمونه خارجي آن، بسيار موفق باشيم؛ بهگونهاي که استفادهکنندگان با طيب خاطر چه از نظر کيفيت، قيمت و امنيت از مراکز داده داخلي استفاده کنند.
سرائيان کاهش ريسک و هزينه سرمايهگذاري در صنعت مراکز داده و افزايش سرعت و کيفيت ارائه خدمات و محتواي داخلي و خارجي مورداستفاده ايرانيان و کشورهاي منطقه در داخل کشور را از اهداف ايجاد قطبهاي مراکز داده در کشور عنوان کرد.
وي تاکيد کرد: به دنبال اين هستيم که يک بازار بينالمللي با توجه به ويژگيهاي منطقه ويژه اقتصادي وزارت ارتباطات و فرودگاه پيام براي هاستينگ بينالمللي ايجاد کنيم و ما سطح مداخله دولت را به حداقل رساندهايم ودرجايي که نياز باشد بهعنوان مشوق حضور خواهيم يافت.
منبع:مهر