دادههای منتشر شده توسط بهداشت عمومی انگلیس حاکی از آن است که هر دو واکسن فایزر و آسترازنکا فقط حدود ۳۳ درصد در برابر گونه هندی ویروس کرونا موثر هستند.
تیک نیوز-به نقل از ای نیوز، ادوارد جان کامپورت آرگار، وزیر امور خارجه بهداشت انگلیس، میگوید: ادامه قرنطینه و اعمال محدودیت رفت و آمد در شرایطی که تعدادی از افراد در انتظار دز دوم واکسن هستند، به بهبود شرایط برای واکسیناسیون همگان و آنهایی که هنوز موفق به دریافت دز دوم نشدهاند کمک میکند.
برهمین اساس، تأخیر ۴ هفتهای در لغو قرنطینه، امکان واکسیناسیون ۱۰ میلیون نفر که باید دز دوم را دریافت کنند، فراهم میکند.
ادوارد آرگار میگوید: این تأخیر میتواند به برداشتن فاصله بین افرادی که کاملاً واکسینه شدهاند و افرادی که هنوز دوز دوم دریافت نمیکنند کمک کند.
بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس شب گذشته تأیید کرد که دولت از برنامههای لغو محدودی ها در 21 ژوئن جلوگیری خواهد کرد تا زمان بیشتری را واکسیناسیون عموم مردم داشته باشد.
براساس دادههای منتشر شده، ۳۰ میلیون نفر در سراسر انگلیس هر دو دز واکسن ویروس کرونا را دریافت کردهاند، در حالی که میلیونها نفر تنها موفق به دریافت یک دز از واکسن شدهاند.
این در حالی است که نگرانیهای فزایندهای در مورد نوع هندی کرونا وجود دارد، اطلاعات منتشر شده در هفته گذشته نشان داد که مقاومت آن در برابر واکسنهای موجود نسبت به سویههای قبلی بیشتر است.
دادههای منتشر شده توسط بهداشت عمومی انگلیس (PHE) حاکی از آن است که هر دو واکسن فایزر و آسترازنکا فقط در حدود ۳۳ درصد در برابر این نوع موثر هستند که برای اولین بار در هند شناسایی شد.
منبع:فارس