با توجه به اينکه بسياري بر اين باورند که دور دوم کار هيات مديره سازمان نظام صنفي رايانه اي کشور زير نظر و اراده رييس قبلي سازمان به عنوان پدرخوانده اداره مي شده است، سيامک پيربابايي در اين خصوص گفت: از اين پس براي اداره و هدايت سازمان ديگر پدرخوانده نخواهيم داشت، اما از تجربيات و پتانسيل خوبي که در نيروهاي سابق سازمان وجود دارد استفاده خواهيم کرد.
وايمکس نيوز - وي که يکي از اعضاي گروه پيشنهاد 20 است با بيان اين مطلب افزود: راهنمايي هاي افراد باتجربه را به عنوان پدران معنوي سازمان درنظر خواهيم گرفت و معتقديم کنار گذاشتن اين تجربيات به سود سازمان و اعضايش نخواهد بود.
وي در ادامه عنوان کرد: مهمترين رکني که اعضاي گروه پيشنهاد 20 را با وجود مشغله هاي بسيار کنار هم جمع کرده است، دغدغه هاي صنفي است.
وي افزود: مسلما سازمان نظام صنفي رايانه اي اگر در دوره هاي قبل پيشرفت هاي قابل توجهي داشته است، در بعضي موارد نيز به خطا رفته است و ما مي خواهيم که ديگر آن خطاها تکرار نشود.
در ادامه گروه پيشنهاد 20 به عنوان يکي از گروه هاي انتخاباتي انتخابات هيات مديره سازمان نظام صنفي رايانه اي استان تهران برنامه هاي خود را به صورت رسمي اعلام کرد.
افزايش اعتبار و اقتدار سازمان نظام صنفي رايانه اي را مهمترين هدف حضور در هيات مديره اين سازمان عنوان و نقشه راه خود را در اين باره اعلام کردند.
براين اساس به کارگيري تمامي ظرفيت اعضاي هيات مديره در تصميم سازي ها و امور اجرايي در درون و برون سازمان نظام صنفي رايانه اي، توسعه فضاي کسب و کار با به کارگيري ظرفيت هاي موجود درون صنف و بازنگري اساسنامه، آيين نامه هاي اجرايي و دستورالعمل هاي موجود اين سازمان از جمله برنامه هاي اين گروه اعلام شد.
گروه "پيشنهاد 20" دفاع از حقوق و منافع صنفي در تعامل و مشارکت موثر و خلاقانه با کليه نهادها، مجامع، تشکل ها و سازمانهاي مرتبط اعم از خصوصي و دولتي را از ديگر برنامه هاي هيات مديره آينده اين سازمان عنوان کردند و بر اطلاع رساني شفاف و مستمر به تمامي اعضاي صنف در خصوص اقدامات انجام شده و در دست اجرا تاکيد کردند.
ارتقاي سطح کميسيون هاي تخصصي سازمان نظام صنفي رايانه اي از جايگاه مشورتي به تصميم ساز و اجرايي، توسعه تسهيلات براي اعضاي اين سازمان و همچنين رصد و پايش قوانين، بخشنامه ها و آيين نامه هاي مرتبط در حوزه فاوا و تثبيت جايگاه سازمان نظام صنفي رايانه اي در نهادهاي قانوگذار و تصميم ساز از ديگر مفاد اين نقشه راه اعلام شد.
براين اساس کانديداهاي حاضر در اين گروه تقويت دبيرخانه و تهيه بانک اطلاعاتي جامع و تخصصي اعضاي سازمان نظام صنفي رايانه اي و تقويت اعتبار و جايگاه شوراي انتظامي اين سازمان را از ديگر برنامه هاي خود عنوان کردند.
عليرضا علمي يکي از اعضاي گروه پيشنهاد 20 هم که هم اکنون در سمت نايب رييس انجمن شرکت هاي اينترنتي فعاليت دارد، در مورد وضعيت انجمن پس از انتخابات نظام صنفي گفت: به طور کلي معتقدم مي بايد از موازي کاري در امور صنفي پرهيز کرد و من چه در اين انتخابات راي بياورم يا نه تمامي تلاش خود را براي ارتقاي سطح شوراي انتظامي سازمان خواهم کرد.
اعضاي پيشنهاد 20 در پاسخ به اين سوال که آيا دليل مشخصي داشته که دو نفر از خانم ها نيز در اين گروه کانديدا شده اند، گفتند: ستاد انتخاباتي گروه پيشنهاد 20 عقبه سه ساله دارد و براي کانديداتوري افراد جنسيت يا سايز شرکت و مسايلي از اين دست مطرح نبوده است.
آنها افزودند: ميزان اثرگذاري و توانايي افراد و نيز مدت زماني که مي توانند براي امور صنفي صرف کنند از مهمترين ملاک هاي ما بوده است.
به گزارش وايمکس نيوز دور سوم انتخابات هيات مديره سازمان نظام صنفي رايانه اي براي سه سال آينده پنجشنبه 14 مهرماه برگزار ميشود که 36 نامزد در شاخه شرکتها، 6 نامزد از شاخه فروشگاهها، 6 نامزد از شاخه مشاوران و 5 نامزد در بخش بازرسي حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات با يکديگر به رقابت انتخاباتي مي پردازند.
در اين راستا دو ائتلاف حاضر در بين کانديداهاي انتخاباتي که با عنوان اتحاديه 15 و پيشنهاد 20 فعاليت دارند اهداف و مواضع خود را براي حضور در هيات مديره سازمان نظام صنفي رايانه اي اعلام کردند.
سازمان نظام صنفي رايانه اي حدود 7 سال پيش و با هدف ساماندهي، ايجاد تشکيلات، نظم بخشي به فعاليت هاي تجاري رايانه اي مجاز و حمايت از حقوق پديدآورندگان نرم افزار تشکيل شد و نخستين رييس اين سازمان حکم خود را از رييس جمهوري وقت دريافت کرد.
گفتني است در نشست خبري روز چهارشنبه محمد حسين برخوردار، سيامک پيربابايي، محمد حسن شانه ساز زاده، حسين غروي، سرکاني، عليرضا علمي، حميدرضا مظاهري، فرخ اميري، بهناز آريا و بيتا طهماسبي حضور داشتند و گزارش فوق بخشي از ايده ها و نظريات آنها به عنوان تعدادي از کانديداهاي گروه 20 است.