شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت مخابرات:

مصوبه شورای رقابت در مورد‌ نرخ‌های مخابراتی ابلاغ نشده است

فيضي

جمعه ۲۰ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۰:۰۰


مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: مصوبه شورای رقابت در مورد نرخ های جدید مکالمات تلفن ثابت تاکنون به شرکت مخابرات ایران ابلاغ نشده و تا زمانی که این مصوبه ابلاغ نشود نمی توان تصمیمی در مورد اجرای آن گرفت.

وایمکس نیوز - صابر فیضی در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان اینکه هنوز شرایط و چگونگی دستورالعمل مصوبه شورای رقابت در مورد نرخ مکالمات تلفن ثابت برای ما مشخص نشده است، افزود: چنانچه این مصوبه ابلاغ شود با احتساب اول دی ماه به عنوان زمان لازم الاجراشدن این مصوبه مخابرات حدود 45 روز زمان خواهد داشت تا این دستورالعمل را بررسی کند.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در مورد اظهارات وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که هرگونه افزایش نرخ مخابراتی را تکذیب کرده است نیز گفت: در مورد نرخ مکالمات تلفن ثابت دو بحث مطرح است که یکی از آنها مربوط به حذف کدهای بین شهری می شود و دولت باید در مورد آن تصمیم گیری کند و دیگری مربوط به مصوبه شورای رقابت است؛ در این راستا آقای وزیر تاکید داشته اند که در بحث حذف کدهای بین شهری مخابرات افزایش درآمد نخواهد داشت و به همین دلیل این تغییرات روی صورت‌حساب‌های مشترکان نیز تاثیری مشاهده نمی شود.
فیضی ادامه داد: ایشان در مورد مصوبه شورای رقابت هم اعلام کرده که این دستورالعمل باید بررسی شود و در وضعیت فعلی افزایش هزینه ای در کار نیست.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مصوبه شورای رقابت باید در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مورد بررسی قرار گیرد بیان کرد: بعید به نظر می آید؛ با این وجود تا زمان ابلاغ تعرفه نمی توان نظر قطعی دراین باره داد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در اظهار نظر خود از قیمت تعیین شده هر پالس مکالمه با تلفن ثابت از سوی شورای رقابت، تاکید کرد که مخابرات قیمت تمام شده را برای تعیین نرخ مکالمات پیشنهاد داده بود و افزایش 12 تا 15 درصدی پالس مکالمات ، هزینه قیمت تمام شده ما را پوشش نخواهد داد.
وی با بیان اینکه شورای رقابت برای تعیین نرخ مکالمات یک فرمول تهیه کرده است که باید در اختیار مخابرات قرار گیرد، افزود: با فرمول تعیین شده نرخ هر پالس تلفن که هم اکنون 44.7 ریال است به حدود 51 ریال خواهد رسید و این در حالی است که پیشنهاد قیمت تمام شده ما چیزی در حدود 78.5 ریال است به این معنی که هر پالس مکالمات برای مخابرات در این حد هزینه برمی دارد.
فیضی با تاکید بر اینکه تغییراتی که در جامعه رخ داد هزینه‌های جانبی از جمله نگهداری و مواد اولیه را افزایش داده است اضافه کرد: رقم 78.5 ریال قیمت تمام شده هر پالس مکالمات مخابراتی قبل از بحث اثرات هدفمندی یارانه ها بوده و این قیمت براساس تمام فرمول‌های موجود جهانی و بحث های اقتصادی داخلی تعیین شده است اما شورای رقابت با این پیشنهاد موافقت نکرد.

 

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو