یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴

سال آینده فیس‌بوک وارد بورس می‌شود

Zuckerberg

سه شنبه ۱ آذر ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۶:۰۰


به گفته راید هوفمن یکی از موسسان وبگاه LinkedIn، مارک زوکربرگ، موسس فیس بوک سال بعد این وبگاه شبکه‌های اجتماعی را وارد بازار بورس خواهد کرد که بزرگترین عرضه‌ شرکت‌های فناوری به بازار بورس در طول تاریخ است.

وایمکس نیوز - به گفته‌ هوفمن که از سرمایه‌گذاران بزرگ حوزه فناوری است ورود فیس بوک به بازار بورس در نیمه نخست سال آینده رخ می‌دهد.
طبق پیش‌بینی تحلیلگران، فیس بوک به هنگام ورود به بورس ارزش خود را 100 میلیارد دلار تعیین می کند و حدنصاب تازه‌ای برای ورود شرکت‌های فناوری به بورس به جا می‌گذارد.
حدود ده سال پیش شرکت‌ها می کوشیدند هر چه زودتر وارد بازار بورس شوند اما اکنون سعی می‌کنند پس از دورخیز کافی و دست یافتن به جایگاهی مناسب در کسب و کار چنین اقدامی را انجام دهند و فیس بوک هم که تاکنون در مورد پیش‌بینی هوفمن اظهارنظری نکرده است همین کار را انجام داده است.
 

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو