اپراتور ارائه دهنده نسل سوم خدمات تلفن همراه در ايران (رايتل) با ارائه خدمات بيشتر به نظام ارتباطي کشور ميتواند تجربه استفاده از اينترنت پرسرعت در کشور را تغيير دهد و در ارتقاي رتبه ايران در سرعت دانلود در ميان ساير کشورها موثر باشد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، علياصغر کيا - رييس گروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبايي - درباره مطالب مطرح شده درباره سرعت اينترنت در کشور اظهار کرد: آماري که در سايت NetIndex منتشر ميشود، با توجه به مشکلات زيرساختي و ميزان جمعيت کشورها و شرايط اقتصادي معيارهاي خاص خود را ميطلبد و شايد مقايسه کشورهاي ديگر با ايران با توجه به شرايط متفاوت آنها آنچنان که بايد واقعي نباشد.
وي ورود رايتل به بازار را مثبت ارزيابي کرد و گفت: رايتل با ايجاد تنوع در ارائه خدمات به مخاطبان سعي ميکند، کيفيت خدمات خود را ارتقاء بخشد و خدمات متفاوتي نسبت به آنچه که تا به حال وجود داشته، ارائه دهد.
اين مدرس علوم ارتباطات و فناوري اطلاعات اجتماعي يکي از ويژگيهاي تکنولوژي جديد در وسايل ارتباطي نوين را ايجاد حق انتخاب براي مخاطب عنوان کرد و افزود: به نظر ميرسد که رايتل به عنوان ارائه دهنده اجزاي جديد ارتباطي به مخاطب خود حق انتخاب بيشتري بدهد.
به گفته اين مدرس دانشگاه از جنبه تصويري نيز اين امکان وجود دارد که افراد علاوه بر صوت، موفق به ديدن تصوير يکديگر شوند که اين نکته خود وجه تمايز ديگري نسبت به ساير اپراتورها خواهد بود.
کيا توضيح داد: در بيشتر نقاط دنيا سيستمهاي جديد ارتباطي علاوه بر جذابيت و کاربري، تنوع در انتشار ارتباطات نيز ايجاد ميکنند و اين مهم در رابطه با اپراتور جديدي همچون رايتل تنها با برنامهريزي و هدفمند بودن امکانپذير خواهد شد.
رييس گروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبايي، فرهنگسازي براي استفاده از نسل جديد ارتباطات را ضرورتي اجتنابناپذير توصيف و خاطرنشان کرد: در اين راستا صدا و سيما، تيزرهاي تبليغاتي و برنامههاي مستند ميتوانند نقش مهمي ايفا کنند.
وي در پايان اظهار اميدواري کرد: رايتل به عنوان ارائهدهنده خدمات نوين ارتباطي بتواند در بحث آموزش به وزارتخانه هاي فرهنگ و ارشاد اسلامي، آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوري اطلاعات و هر وزارتخانهاي که کارهاي تبليغاتي انجام ميدهد، کمک کند.