پنج شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

صدوقی:

همراه اول فرصتی طلایی برای سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه ایران

صدوقي

دوشنبه ۸ آذر ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۸:۰۰


مدیرعامل همراه اول روز گذشته در مراسم معارفه فرصت‌های سرمایه‌گذاری همراه اول در فرابورس، آخرین وضعیت عملیاتی، مالی و برنامه‌های آینده این شرکت را در آستانه عرضه 5 درصد سهام در فرابورس بیان کرد که مشروح این گزارش را در ادامه می‌خوانید.

وایمکس نیوز - وحید صدوقی در جریان جلسه معارفه قبل از عرضه سهام همراه اول در فرابورس بعد از بیان تاریخچه صنعت ارتباطات همراه در کشور و تاسیس شرکت همراه اول در سال 83 گفت: در حال حاضر ضریب نفوذ تلفن همراه در ایران حدود 80 درصد است و پیش بینی می‌شود طی 4 سال آینده با سه اپراتور فعال چشم انداز مثبتی از رشد بازار ارتباطات در کشور ایجاد شود.
وی افزود: طبق پیش‌بینی‌های مرکز بین المللی "GSMA" در حالی سال 2020 حدود 50 میلیارد مشترک در دنیا وجود خواهد داشت که در ایران احتمالا در سال 2014 حدود 103 میلیون مشترک با ضریب نفوذ 132 درصدی خواهیم داشت.
صدوقی ادامه داد: جایگاه اپراتورها از نظر سطح قدرت و ارزش آفرینی کاربر مورد برررسی قرار می گیرد و طبق آمارهای جهانی سهم همراه اول از بازار کشور 62 ، ایرانسل 27 درصد و تالیا یک درصد است.
وی با بیان اینکه یکی از نکات کلیدی در جذب مشترک جذب مشترکان پردرآمد است که خوشبختانه بسیاری از این کاربران در ایران مشترک همراه اول هستند.

پنج محور ارزش آفرینی همراه اول
به گفته صدوقی پنج محور اصلی در ارزش آفرینی شامل ارایه محتوا و سرویس، شبکه زیرساخت و شبکه اصلی، برنامه های کاربردی، صورت حساب گیری و پرداخت و عرضه پایانه های کاربران است.
این مقام مسول با اشاره به روند رشد بازار همراه اول در حال حاضر و سال‌های گذشته بیان کرد: تعداد مشترکان همراه اول در سال 73 با راه‌اندازی شبکه تلفن همراه در کشور برای اولین بار در ابتدا 7 هزار نفر بود اما در پایان سال گذشته به 38 میلیون مشترک رسیدم، که هم اکنون هم بیش از 41 میلیون مشترک سیم کارت داریم،
وی افزود: در حال حاضر شبکه تلفن همراه اپراتور اول صد درصد یک هزار و 104 شهرکشور، 93 و 61 درصد پوشش شهری و روستایی و 99 درصد جاده های اصلی و برقراری رومینگ با 110 کشور دنیا، که با توجه به این آمار و تعداد مشترکان دایمی و اعتباری رتبه اول را در منطقه خاورمیانه از آن خود کرده‌ایم.
صدوقی با اشاره به بررسی سازمان مدیریت صنعتی در خصوص صورت های مالی همراه اول در سال 85، گفت: این شرکت هم اکنون دوازدهمین شرکت در بین 100 شرکت برتر کشور است که طبق صورت‌های مالی سال گذشته از لحاظ شاخص بازدهی فروش رتبه چهارم کشور را از آن خود کرده است.
وی در خصوص رویکردهای راهبردی همراه اول گفت: نوآوری در سبد محصولات، ارتقاء در کیفیت شبکه و برنامه کسب و کار، ارتقاء شبکه به نسل چهارم، تغییر نگرش از فناوری محوری به مشتری محوری، تاکید بر توسعه کسب و کار، حضور در کنسرسیوم مزایده اپراتور سوم سوریه، مطالعه بازارهای مدنظر، خریداری 40 درصد سهام مبین نت، تاکید بر سرویس های ارزش افزوده و سرویس پرداخت همراه اول از جمله موارد مدنظر است.
وی گفت:‌ هم اکنون روند درآمدی اپراتورها در دنیا از محل مکالمات به سمت سرویس‌های ارزش افزوده و ارایه پهنای باند بر روی شبکه‌های همراه است.
صدوقی گفت: بر همین اساس هم اکنون با انعقاد قرارداد با شرکت‌های مترنا آلمان، وان ایتالیا و آپسترام سعی داریم درآمد خود را از محل ارایه سرویس‌های ارزش افزوده افزایش دهیم.
مدیرعامل همراه اول به عنوان نمونه ای از نوآوری در سبد محصولات و خدمات، از سرویس پرداخت همراه‌ «جیرینگ» نام برد و گفت: جیرینگ اولین و تنها سیستم پرداخت همراه اپراتور محور و امن در ایران با هدف استفاده از 38 میلیون گوشی تلفن همراه به عنوان POS است، در حالیکه کل بانک های کشور، یک میلیون POS دارند. وی ادامه داد جیرینگ تنها در 4 روز نمایشگاه تلکام، 103 هزار مشترک جذب کرد.
صدوقی گفت: انتخاب مشاور مدیریت به منظور تدوین طرح تجاری 5 ساله از دیگر رویکردهای ماست که بر اساس پیش بینی مشاور احتمالا هر سال 19 درصد افزایش درآمد داشته باشیم.
به گفته این مقام مسوول روند رشد بازار از سال 85 تا 6 ماه اول امسال جاری با افزایش 28 درصدی مشترکان، افزایش 40 درصدی درآمد شرکت و با رشد 37 و 68 درصدی سود ناخالص و سود عملیاتی همراه بوده است،‌ علاوه براین سود خالص شرکت از 100 به هزار و 150 میلیارد تومان، بازدهی سرمایه از 50 به 528 درصد، گردش دارایی از 16 به 51 درصد، دارایی های مشهود ثابت از 912 به هزار و 660 میلیارد تومان، گردش دارایی ها از 101 به 207 درصد، نسبت جاری از 1.4 به 2.3 برابری و نسبت آنی از 1.26 به 2.07 درصدی رسیده است.
صدوقی تعداد نیروی انسانی شرکت همراه اول را 932 نفر و درآمد شرکت را با افزایش 19 درصدی اعلام کرد و گفت: برخورداری بازار همراه اول از جذابیت سرمایه گذاری، اهداف رشد و راهبردی شفاف برای توسعه و تعالی کسب و کار، دارا بودن سهم غالب بازار و ثبات و پشتوانه قوی مالی از مواردی است که در جمع بندی می توان عنوان کرد و در یک کلام همراه اول فرصتی طلایی برای سرمایه گذاری است.
در ادامه این نشست آرام، مدیرعامل شرکت تامین سرمایه امین با تشریح فرآیند پذیرش همراه اول در فرابورس، علت انتخاب فرابورس برای عرضه سهام همراه اول را عرضه سهام مخابرات در بورس عنوان کرد و گفت: چون سهام مخابرات در بورس عرضه شده، بهتر دیدیم سهام همراه اول که زیر مجموعه شرکت مخابرات ایران است در فرابورس عرضه شود که باعث تلاطم بازار نشود. همچنین هدف دیگر، بحث شفافیت بیشتر و نظارت بر عملیات مالی و کارکردی همراه اول توسط سازمان بورس است.
وی سود سال گذشته شرکت ارتباطات سیار ایران را 1000 میلیارد تومان عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد که سود امسال همراه اول نیز در همین حدود باشد.
آرام در ادامه با بیان اینکه 10 درصد سهام همراه اول در فرابورس عرضه خواهد شد، گفت: فعلا در چند روز آینده فقط 5 درصد سهام این شرکت عرضه می‌شود.
در این نشست سید مصطفی سیدهاشمی، نایب رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، صابر فیضی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، وحید صدوقی مدیرعامل همراه اول و عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، رفیعی عضو هیات مدیره همراه اول، آرام مدیرعامل تامین سرمایه امین و قائمی مدیرعامل فرابورس به پرسش های فعالان حوزه سرمایه و اصحاب رسانه پاسخ دادند.



 

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو