رییس شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانهیی کشور تاکید کرد: در حال حاضر کرسی بخش خصوصی در جلسات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات خالی است.
آزاده داننده در گفتوگو با خبرنگار فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در ارتباط با موضوع تغییر تعرفههای اینترنت اظهار کرد: هفته گذشته نامه مفصلی را برای سازمان تنظیم مقررات ارتباطات ارسال کردهایم و در قالب آن تمام تحلیلهای خود را بهطور مفصل و با عدد و رقم اعلام کردهایم.
وی با تاکید بر اینکه به نظر میرسد در تعرفههایی که پیش از این برای پهنای باند اعلام شده بود، هیچ نوع کار کارشناسی صورت نگرفته، اظهار کرد: درحال حاضر درخواست ما این است که نظرات ما مورد بررسی قرار بگیرد و نتایج آنها در تصمیمگیریها دیده شود.
داننده ادامه داد: در حال حاضر اعضای کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانهیی کشور در حال پیگیری هستند تا نتایج نامهای که برای کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات ارسال شده مشخص شود.
رییس شورای مرکزی نظام صنفی رایانهیی کشور اظهار کرد: پیشنهاد ما این است که تعرفههایی که پیش از این اعمال شده بود، لغو شود و بررسیهای مجددی با حضور بخش خصوصی انجام بگیرد.
وی در پاسخ به این سوال که بخش خصوصی فکر میکند تا چند درصد میتوان قیمت پهنای باند را افزایش داد، توضیح داد: ما عدد و رقمی در این زمینه پیشنهاد نکردهایم اما به هر حال تحلیلهای خود را درباره این افزایش قیمت اعلام کردهایم که البته فکر نمیکنیم این پیشنهادات در کوتاهمدت به نتیجه مشخصی برسد. اما پیگیری میکنیم که تاثیر پیشنهاداتی که مطرح کردهایم را دریافت کنیم.
داننده در ادامه به بیان این نکته پرداخت که طی سالهای گذشته در ایران و جهان قیمت اینترنت همواره سیری نزولی داشته است و در حین حال یادآور شد: شاید اگر بخواهیم تغییرات نرخ ارز را تا این اندازه مستقیم به دوش مصرفکننده نهایی بیندازیم، درست نباشد و این موضوع ضریب نفوذ اینترنت و سطح کاربری ما را با کاهشی جدی مواجه کند.
رییس سازمان نظام صنفی رایانهیی کشور ادامه داد: در حال حاضر انتظارمان این است که این هزینهها کاهش پیدا کند چراکه تحمیل چنین مخارجی به مصرفکننده شرایط را برای او سخت میکند و در چنین شرایطی قطعا اگر قرار باشد افراد به حذف بخشی از نیازهای خود بپردازند، اینترنت یکی از اولین موارد خواهد بود و بدین ترتیب افزایش قیمت بهطور مستقیم برروی استفاده مردم تاثیر گذاشته و آن را محدود میکند.