شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

سبوحی:

سازمان تنظیم مقررات با ایجاد اپراتورهای مجازی موافقت کرد

سبوحي

دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۳:۰۰


به گفته معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات براساس مذاکرات انجام شده در کمیسیون تنظیم مقررات با فعالیت اپراتورهای مجازی در حوزه تلفن همراه موافقت شده، که به زودی آیین نامه مربوطه آن نیز توسط رگولاتوری ابلاغ خواهد شد.

وایمکس نیوز – لطف الله سبوحی در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان این مطلب گفت: راه/‌اندازی اپراتورهای مجازی موجب افزایش فضای رقابتی خواهد شد و امکان فعالیت گسترده‌تر بخش خصوصی در این بخش فراهم می‌شود و در واقع به واسطه آیین‌نامه‌ای که تدوین می‌شود و همکاری میان اپراتورها، منافع تمامی افراد اعم از مصرف‌کنندگان و ارایه‌کنندگان خدمت در آن تامین خواهد شد.
معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات افزود: اپراتور‌های مجازی همانند دیگر اپراتورهای تلفن همراه در کشور عمل می‌کند و در واقع آنها با استفاده از شبکه اپراتورهای موجود فعالیت خواهند کرد.
سبوحی گفت:‌ اپراتورهای مجازی از فضاهای بی‌استفاده اپراتورهای فعلی استفاده می‌کنند که با این روش اپراتورهای موجود نیز از امکان افزایش درآمد از این فضاها را کسب خواهند کرد.
وی افزود: در حال حاضر ضوابط و قوانین مرتبط با این موضوع در دست تدوین است که به زودی نتایج آن اعلام خواهد شد.

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو