یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴

کدام شرکتها مجاز به فروش پهنای باند اینترنت هستند؟

رضواني

یکشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۹:۰۰


معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی اعلام کرد: شرکت ارتباطات زیرساخت تنها تامین‌کننده بین‌الملل پهنای باند اینترنت کشور است و شرکتهای مخابرات ایران (TCI) و شرکتهای مجاز دارنده پروانه ISDP از رگولاتوری مجاز هستند از شرکت ارتباطات زیرساخت، پهنای باند اینترنت را دریافت کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حسن رضوانی افزود: شرکتهای عرضه‌کننده خدمات اینترنت نیز می‌توانند علاوه بر شرکت ارتباطات زیرساخت، پهنای باند اینترنت مورد نیاز خود را از طریق شرکتهای مخابرات و شرکتهای توزیع‌کننده پهنای باند اینترنت (ISDP) تهیه کنند. 

وی با اشاره به اینکه اسامی شرکتهای مجاز دارنده پروانه ISDP در پایگاه اینترنتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی درج شده است، تصریح کرد: درصورت مشاهده تخلف در تامین پهنای باند از مبادی غیرمجاز، پهنای باند شرکت متخلف قطع می‌شود. 

رضوانی اظهار کرد: کاربران نهائی و دریافت‌کنندگان خدمات نیز باید با توجه به این موضوع در تامین پهنای باند خود، پیش از دریافت خدمات، از اصالت اپراتور سرویس‌دهنده مطمئن شوند.

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو