یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴

معاون سازمان خصوصی‌سازی:

واگذاری مخابرات قطعی و رقابتی بوده است

عقدايي

جمعه ۳ دی ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۰:۰۰


معاون سازمان خصوصی‌سازی با تاکید بر قطعی و رقابتی بودن شرایط واگذاری مخابرات گفت: وضعیت ودایع مخابرات مشخص بوده و در مورد اساسنامه این شرکت نیز اگر سهامی عام نمی‌شد، اجازه عرضه در بورس را نداشت.

وایمکس نیوز - مهدی عقدایی درباره گزارش تحقیق و تفحص مجلس و مطرح شدن مجدد موضوع رقابتی نبودن فضای عرضه سهام شرکت مخابرات گفت: شورای رقابت معامله مخابرات را تایید کرده و در کمیسیون اصل 44 نیز در این مورد بحث‌های زیادی انجام شد که در نتیجه آنها قانع شدند که این معامله رقابتی بوده است.

وی در پاسخ به این سوال که چرا در گزارش تحقیق و تفحص مخابرات مجددا این مسایل مطرح شده است، افزود: مجلس اختیار دارد و می‌تواند گزارش دهد ولی از نظر سازمان خصوصی سازی این معامله قطعی و درست است.

معاون واگذاری و حقوقی سازمان خصوصی سازی با تاکید بر اینکه قطعی بودن یا نبودن معامله مخابرات در اختیار شورای رقابت بوده و آنها نیز معامله را تایید کرده‌اند، بیان کرد: در بورس نیز معامله در شرایط رقابتی انجام شد.

این مقام مسوول درباره وضعیت ودایع مشترکان نیز گفت: در شرکت مخابرات بحث ودایع مشخص است و این شرکت زمانی که سیم کارت‌ها را به مشترکان فروخته، از آنها تعهد گرفته که مبلغی از این پول بابت ودیعه است و اگر هزینه مکالمات آنها از میزان پولی که بابت سیم‌کارت پرداخت کرده‌اند بالاتر باشد از این ودیعه استفاده می‌کند.

به گفته عقدایی، هر زمان که مشترکان سیم‌کارت‌های خود را به مخابرات پس بدهند، این ودایع نیز به آنها برگردانده می‌شود.

وی درباره عدم اصلاح اساسنامه مخابرات قبل از عرضه در بورس تاکید کرد: این موضوع درست نیست، زیرا تا زمانی که یک شرکت به سهامی عام تبدیل نشود، اجازه پذیره نویسی و معامله در بورس به آن داده نمی‌شود.
 

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو