شرکت اریکسون اعلام کرد فقدان سرمایهگذاری دولتهای اروپایی در شبکههای نسل آینده بر سر راه این صنعت در اروپا مانع ایجاد کرده است.
وایمکسنیوز- این شرکت سوئدی سازندهی تجهیزات مخابراتی هشدار داد که اروپا در خطر آن قرار دارد که در توسعهی فناوری نسل آیندهی مخابرات شامل خدمات فراخباند سیار نسل پنجم از سایر مناطق عقب بیفتد.
اریکسون از 3.7 میلیارد یورویی که صرف تحقیق و توسعه کرده است حدود 2.2 میلیارد یورو را در اروپا خرج کرده است در حالی که اروپا حدود یکپنجم فروش جهانی این شرکت را در اختیار دارد. این سهم پنج سال پیش 28 درصد بود.
اریکسون هم چنین به جمع گستردهای پیوسته است که از قابلیت رقابت اروپا در قیاس با شرکتهای قویتر در کشورهایی چون ایالات متحده نگران هستند، کشورهایی که در آنها میزان سرمایهگذاری بهرهبرداران بزرگ به علت پایین بودن میزان رقابت و آسانگیرانهتر بودن مقررات افزایش یافته است و این به نفع تجهیزاتسازانی چون اریکسون بوده است.