یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴

همایش فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی‌زبانان برگزار شد

همايش پارسي زبانان

شنبه ۸ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۳:۰۰


مراسم افتتاحیه همایش فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی‌زبانان با حضور وزیر ارتباطات و معاون اول رییس جمهوری آغاز شد.

وایمکس نیوز- افتتاحیه همایش فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی‌زبانان با حضور محمود واعظی، وزیر ارتباطات و اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهوری، حسی الجابر، وزیر ارتباطات قطر و رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در سالن اجلاس سران برگزار شد.

 دکتر محمود واعظی - وزیر ارتباطات - در این همایش با بیان اینکه همایش هفته فناوری اطلاعات با تلاش بخش خصوصی در کشور برگزار شده گفت: دولت یازدهم طبق وعده‌هایی که داده تصمیم دارد با حمایت از بخش خصوصی کار مردم را بر عهده مردم بگذارد.

 او با بیان این‌که سیاست‌های کلان اقتصاد مقاومتی در راستای تقویت خصوصی‌سازی در کشور بود، اظهار کرد:‌ این سیاست‌ها توجه ویژه‌ای به بخش خصوصی، تولیدات داخلی و لزوم کمک دولت برای صادرات محصولات داخلی داشت.

 وی با اشاره به این‌که فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشران و زیرساخت توسعه کشور است خاطرنشان کرد: توانمندسازی بخشهای مختلف ارتباطی کشور می‌تواند به دستیابی به این توسعه کمک کند.

 واعظی افزود: از معاون اول رییس جمهور تشکر می‌کنم که همواره مشوق دولت در حمایت از بخش خصوصی بوده است.

 آیت‌اللهی - رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای - هم با اشاره به لزوم ادامه فرهنگ‌سازی در زمینه گسترش اینترنت و افزایش پهنای باند گفت:

استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات به اینترنت و افزایش پهنای باند گره خورده است و اینترنت شاهرگ حیاتی فناوری ارتباطات است.

 او با اشاره به نقش محوری اینترنت در پیشبرد توسعه اقتصادی اظهار کرد: با استیلای روزافزون فضای مجازی بر فضای حقیقی که امر اجتناب ناپذیری است این ضرورت بوجود می‌آید که جوامع از موهبت اینترنت به درستی استفاده کنند.

 آیت‌اللهی با بیان این‌که فن‌آوری اطلاعات تنها فن‌آوری است که در وجوه زندگی اجتماعی ضرورت دارد، تصریح کرد: بدون این فناوری نمی توان کسب و کار یا فرایند اجتماعی خاصی را ایجاد کرد.

 او با اشاره به این‌که ایران پتانسیلهای بیشماری از حیث منابع انسانی در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات دارد افزود: علاوه بر این منابع موقعیت کشور نیز ایجاب می‌کند که برای پیشبرد برنامه‌های بالادستی بیش از پیش از فن‌آوری ارتباطی بهره مند شود.

 وی با تاکید بر این‌که در ماه‌های اخیر نتایج درخشانی از فعالیت‌های فرهنگی در زمینه شناخت اینترنت به دست آمده است تصریح کرد: در حال حاضر اکثریت جامعه اذعان می‌کنند که فعالیت‌های اینترنتی باید ادامه پیدا کند و اگر کسانی هستند که هنوز با اینترنت احساس تعارض می کنند لازم است این برنامه‌های فرهنگی پیگیری شود تا این افراد متوجه شوند که راهی جز همراهی با موهبت‌های اینترنتی وجود ندارد.

 آیت‌اللهی با اشاره به این‌که می توان استفاده درست از فضای مجازی را آموزش داد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای در همه استان‌ها تشکیل شده است و هدف ما کمک به هم افزایی و تبادل نظر برای رونق اینترنتی و ارتباطی است.

 او با اشاره به این‌که دولت تدبیر و امید با حمایت از بخش‌های خصوصی باعث ایجاد زمینه‌های مناسبی در زمینه ارتباطی کشور شده است، افزود: با افزایش این حمایت شاهد بهبود دسترسی به اینترنت و رونق پهنای باند خواهیم بود.

 وی با تاکید بر لزوم تعامل و هم افزایی با کشورهای منطقه خاطرنشان کرد: این همایش نه فقط چند نشست تخصصی با حضور صاحبنظران بلکه با هدف نشان دادن نقش ارتباطات در توسعه پایدار است.

منبع: ایسنا

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو