دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات کشور، گفت: فعاليت هاي گسترده اي در حوزهي توليد محتوا و ايجاد فضاي کسب و کار با مراکز دانشگاهي و خصوصي انجام شده تا به عنوان يک الگو به بخش هاي ديگر معرفي و زمينهي شتاب فعاليت هاي اين حوزه را فراهم کند.
وايمکس نيوز - در نشست مشورتي فناوري اطلاعات که با حضور نمايندگاني از بخش خصوصي، دانشگاه ها و فعالان حوزه دولت برگزار شد، مصوبات شوراي عالي فناوري اطلاعات مورد بررسي قرار گرفت.
در اين جلسه، اکو سيستم کارآفريني در دانشگاه شريف تشريح و اقدام هاي صورت گرفته براي خلق ارزش، توليد محتوا و همچنين ايجاد اشتغال، تبيين شد.
همچنين، برپايي استارتاپ ويکندهاي موضوعي و مورد انتظار بازار جهت تبديل ايده ها به محصول و عرضه آن به مشتري هاي متقاضي نيز از ديگر مباحثي بود که مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
در ادامه، چگونگي تقسيم بندي و شفافيت در معرفي شرکت هاي فعال حوزه نرم افزار و محتوا به عنوان شرکت هاي دانش بنيان در راستاي سياست شتاب بخشي به اقدام هاي در حال اجرا، از ديگر مباحث مطرح در اين نشست محسوب مي شود.
اين گزارش حاکي است، مهندس نصراله جهانگرد، دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات کشور نيز با اشاره به مصوبات کاربردي در آخرين جلسه اين شورا تصريح کرد: الزام کليه تامين کنندگان تجهيزات نرم افزاري و سخت افزاري به رعايت وجود امکانات فني و اجرايي نظام آدرس دهي نسخه 4 (IPv4) و نسخه 6 (IPv6) به طور همزمان از جمله مصوبات جلسه شوراي عالي فناوري اطلاعات بوده است.
وي ادامه داد: از ديگر مصوبات شوراي عالي فناوري اطلاعات مي توان به دستورالعمل اجرايي نظام ملي آدرس گذاري مکان محور اشاره کرد که بر اساس اين دستورالعمل، با استفاده از ظرفيت هاي کدپستي، کليه نشاني هاي مکان ها ضمن تطبيق با موقعيت جغرافيايي، با آدرس واحد و استاندارد مطابقت داده شده و حاصل اين پروژه ملي يکتا شدن آدرس ها در کليه سامانه هاي خدماتي دولتي و عمومي خواهد بود.
معاون وزير ارتباطات تصريح کرد: در حال حاضر پايلوت اين طرح در تهران اجرا شده و اميدواريم در صورت همکاري بخش هاي مختلف تا سال آينده شاهد اجرايي شدن آن در سطح کشور باشيم.
منبع : سيتنا