یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳

اتصال 40 هزار مدرسه به اينترنت / راه‌اندازي ايميل دانش آموزي

اينترنت

شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۲:۰۰


با افتتاح مرکز داده آموزش و پرورش تفاهم نامه‌اي ميان وزارت ارتباطات و آموزش و پرورش به امضا رسيد تا از اين پس همکاري‌هاي مشترک اين دو وزارتخانه گسترش پيدا کند.

وايمکس نيوز - محمود واعظي - وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات - صبح امروز در مراسم امضاي تفاهم نامه توسعه همکاري‌هاي مشترک با وزارت ارتباطات اظهار کرد: اگر اين اقدام به درستي و طبق برنامه ريزي انجام شده و در سطح کشور گسترش پيدا کند قطعا تحولي جدي در اين زمينه رخ داده است.

وي با بيان اين‌که امروز مرکز داده وزارت آموزش و پرورش با ظرفيت بالا و براساس استانداردهاي بالا افتتاح شد، اظهار کرد: يکي از اولويت‌هاي دولت يازدهم به بحث فن‌آوري ارتباطات و شبکه ملي اطلاعات برمي‌گردد که آنچه امروز صورت گرفت بخشي از ايجاد شبکه ملي اطلاعات به شمار مي‌رود.

وزير ارتباطات با بيان اين‌که در صورت دسترسي دانش آموزان به ابزارهاي نوين در آينده شرايط مديريتي بهتري براي کشور ايجاد مي شود بيان کرد: در حال حاضر بسياري از کشورهاي غربي با مطالعات عميق فن‌آوري اطلاعات را در مدارس پايه گذاري مي‌کنند و بر همين اساس ما نيز امروز اين موضوع را با عنوان مدارس هوشمند مورد بررسي جدي‌تر قرار داده‌ايم و وزارت ارتباطات اين آمادگي را دارد که از نظر امکانات مالي، تجربيات و تجهيزات براي دسترسي به اين هدف همکاريهاي مختلف انجام دهد.

وي در عين حال يادآور شد:‌ البته در کشور ما سند زياد امضا مي‌شود اما مهم آن است که اين سندها به نتيجه برسد و بتوان به اهداف تعيين شده در آن‌ها دسترسي پيدا کرد.

واعظي همچنين عنوان کرد: اکنون توليد اطلاعات در دنيا بسيار بالا است و لازم است ما شرايطي ايجاد کنيم که از طريق مدارس هوشمند فرزندان ما بتوانند به راحتي به اطلاعات مفيد دستريس داشته باشند.

وي گفت: با ايجاد و راه اندازي شبکه دانش آموزي در کشور اينترنت در راستاي اهداف مقدس نظام به کار گرفته خواهد شد.

وزير ارتباطات همچنين خاطرنشان کرد: ما در وزارت ارتباطات به دنبال ايجاد يک موتور جست‌وجوي ملي هستيم که براساس صحبت‌هاي صورت گرفته لازم است حتما اين موتور در خدمت شبکه مدارس کشور نيز قرار گيرد.

واعظي با اشاره به استعدادهاي بالاي دانش آموزان يادآور شد:‌ در صورت ارائه اطلاعات مناسب به دانش آموزان اين امکان وجود دارد که در آينده بخش عظيمي از محتوا در مدارس کشور توليد شود.

نصرالله جهانگرد - معاون وزير ارتباطات و رييس سازمان فن‌آوري اطلاعات - نيز در اين مراسم عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش تاکنون اقدامات مناسبي درباره گسترش فاوا انجام داده و به شخصه در سالهاي 65 تا 67 و به هنگام تدوين اولين کتاب درسي کامپيوتر همکاريهايي را با اين وزارتخانه داشتم.

وي همچنين به پيگيري برنامه تکفا در دهه 80 اشاره کرد و با اشاره به سرمايه‌گذاري‌هاي متعددي که از سوي دو وزارتخانه بر روي اين دو طرح انجام شده بود گفت: اکنون بيش از 40 هزار مدرسه در کشور با شبکه اينترنت اتصال دارند و به واسطه مرکز داده‌اي که امروز افتتاح شد، ظرفيت بهتري نيز در اين زمينه فراهم مي‌شود.

رييس سازمان فن‌آوري اطلاعات در ادامه يادآور شد: به واسطه همکاري‌هاي صورت گرفته ميان وزارت ارتباطات و وزارت آموزش و پرورش موارد متعددي مانند خدمات پست الکترونيکي دانش آموزي، نرم افزارهاي مربوط به مديريت مدارس و مواردي از اين دست ارائه خواهد شد که اکنون اين طرح‌ها در مرحله آزمايشي قرار دارند.

وي گفت: در شوراي عالي فن‌آوري اطلاعات نيز با نظر رييس جمهوري و معاون اول ايشان اين بحث مورد توجه قرار خواهد گرفت و از سوي ديگر مخابرات و ساير نهادهاي ارتباطي اعلام آمادگي کرده‌اند که در اين بحث مشارکت داشته باشند.

 

منبع : ايسنا

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو