وقتي يک اپراتور در طول سال بيش از دو تخلف داشته باشد، تخلف عمده محسوب ميشود و سازمان ميتواند تا سه ميليارد تومان جريمه و کاهش مدت پروانه را متناسب با تخلفات ارتکابي داشته باشد.
وايمکس نيوز - حسن رضواني، معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي درباره جرايم در نظر گرفته شده براي اپراتورها گفت: کاهش مدت پروانه در صورتي اجرا خواهد شد که اپراتور به تذکرات داده شده اعتنايي نکند و ملزم به رفع تخلف خود نباشد و ما اين جريمه را براي مخابرات به دليل تخلفاتش پيشنهاد دادهايم.
وي درباره تخلفات صورت گرفته در ارتباط با خطوط E1 و توقف فروش سيمکارتهاي 288 هزار توماني توسط مخابرات نيز گفت: هر دو تخلف صورت گرفته در يک قالب هستند؛ آخرين اخطار به آنها داده شده و ميزان جريمه و کاهش مدت پروانه نيز به آنها ابلاغ شد که ظاهرا درصدد اصلاح هستند که تا آخر اين هفته تعيين تکليف نهايي انجام خواهد شد.
منبع:ايسنا