شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

تامين بستر اپراتورهاي ثابت و سيار داخلي، منطقه اي و بين المللي

خسروي

چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۶:۰۰


مدير عامل شرکت ارتباطات زيرساخت از اين شرکت به عنوان فراهم آورنده اصلي Core مرکزي شبکه مخابراتي ايران، ياد کرد و افزود: شرکت ارتباطات زيرساخت وظيفه تامين شبکه Backbone را بر عهده دارد و در واقع بستر اصلي تمامي اپراتورهاي ثابت و سيار داخلي، منطقه اي و بين المللي را فراهم مي کند.

وايمکس نيوز - به گزارش مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، مهندس خسروي که به عنوان سخنران ويژه کنفرانس ظرفيت اوراسيا 2015 ترکيه  در جمع نمايندگان کشورهاي اين منطقه سخن مي گفت با اعلام اين مطلب افزود:  استقبال جمعيت جوان و بازار فعال مخابراتي ايران از اينترنت با ظرفيت بالا و کيفيت سرويس خوب، زمينه لازم جهت رشد و توسعه زيرساخت هاي ارتباطي در اين کشور را فراهم کرده است.

معاون وزير ارتباطات در خصوص سياست هاي توسعه اي شرکت ارتباطات زيرساخت گفت: تلاش براي ارتقا ظرفيت اينترنت بين الملل از 2T به 8T تا سال 2017 و 16T تا پايان سال 2020 برنامه اي است که در اين شرکت تدوين شده است .

رييس هيات مديره شرکت ارتباطات زيرساخت افزود: توسعه شبکه براي افزايش ترانزيت بين الملل از 300G به 20 T در 2017 و30T  تا سال  2020 راپيش بيني کرده ايم .

وي با تاکيد بر اين نکته که  هيچ محدوديتي پيش روي شرکت ارتباطات زيرساخت وجود ندارد، تصريح کرد: اين شرکت از هرگونه مشارکت بين المللي در اين عرصه استقبال مي کند.

مهندس خسروي درخصوص تاثير تنظيم مقررات بر آينده ICT  کشور گفت: اجراي سياستهاي خصوصي سازي از يکسو و باز شدن فضاي تجاري جهاني ايران در دوران پس از تحريم از سوي ديگر، زمينه مناسبي  براي سرمايه گذاريهاي خارجي در بخش مخابرات و ارتباطات ايران فراهم مي کند.

 وي مشارکت در پروژه هاي توسعه خدمات مخابراتي در سطح ايران و منطقه را از جمله اولويتهاي شرکت ارتباطات زيرساخت دانست که نقش ويژه‌اي در افزايش رشد اقتصادي کشوربازي مي کند.

مدير عامل شرکت ارتباطات زيرساخت در خصوص استراتژي ايران براي ورود به بازار مخابراتي منطقه اوراسيا تصريح کرد: خريد و فروش ظرفيت ارتباطي، ارائه و خريد سرويس با کيفيت و قيمت مناسب، استراتژي اصلي ايران در اين بازار است.

مهندس خسروي مشارکت در کنسرسيوم هاي بين المللي براي ارائه خدمات در سطح بين الملل ،ترانزيت ارتباطات مخابراتي منطقه مشابه با   پروژه EPEG ،توزيع محتوا در ايران و منطقه CDN، ارائه خدمات Host و Telehosting  را از ديگر شيوه هاي حضور ايران در بازار ارتباطات بين الملل اعلام کرد.

وي درخصوص تلاش ترکيه براي تبديل شدن به مرکز اصلي ترانزيت ارتباطات بين الملل منطقه گفت: سياست ما در عرصه مخابرات و ارتباطات منطقه بر اصل تعامل با تمامي شرکاي تجاري و مخصوصا کشورهاي هم مرز و همسايه بنا شده است.

رييس هيات مديره شرکت ارتباطات زيرساخت با اشاره به اينکه موقعيت ترکيه و ايران در کنار يکديگر براي ترانزيت ترافيک اروپا به آبهاي آزاد جنوب و اتصال به شبه قاره هند و چين، امتيازي بزرگي است، همکاري بيشتر اين دو کشور را موضوعي پر اهميت و استراتژيک براي توسعه ارتباطات منطقه و بين الملل دانست.

کنفرانس ظرفيت اوراسيا 2015 ترکيه با هدف افزايش ظرفيت انتقال بين الملل کشورهاي آسيايي اروپايي  هفتم و هشتم مهر ماه  در استانبول برگزار شد که در آن مديران ارشد شرکت هاي مطرح مخابراتي جهان شرکت داشتند.

اين کنفرانس همه ساله با تمرکز بر کسب و کار و با هدف تبادل خدمات ارتباطي در سطح ملي منطقه اي و بين المللي و ايجاد فرصت هاي جديد مبادلات تجاري ارتباطي به صورت دوره اي در کشورهاي مختلف منطقه برگزارمي شود.

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو