رييس هيات مديره شرکت ارتباطات زيرساخت گفت: 25 ترابيت ترافيک از طريق درياي سرخ ارتباط اروپا را با کشورهاي خاورميانه و شرق آسيا برقرار ميکند و اين در حالي است که از نظر بسياري از کارشناسان کانال سوئز هم اکنون به نقطه بحراني خود رسيده است.
وايمکس نيوز - محمد علي فرقاني در مراسم افتتاح 2 پروژه بيستمين درگاه بينالمللي کشور و فاز نخست شبکه ملي ديتا گفت: افتتاح درگاه نوردوز پروژهاي در ابعاد بينالمللي است.
رييس هيات مديره شرکت ارتباطات زيرساخت افزود: ايران در منطقهاي که 3 قاره افريقا، اروپا و آسيا به هم ميرسند قرار دارد، در نتيجه اين موقعيت منحصر به فرد ايران ميتواند به عنوان پل ارتباطي شرق به غرب و شمال به جنوب ايفاي نقش کند.
فرقاني گفت: 25 ترابيت ترافيک از طريق درياي سرخ ارتباط اروپا را با کشورهاي خاورميانه و شرق آسيا برقرار ميکند که در صورت مهيا شدن زيرساختهاي ارتباطي در کشور، ايران ميتواند بخشي از ترافيک عبوري از کانال سوئز را به خود اختصاص دهد.
وي ادامه داد: کانال سوئز جايي است که از نظر بسياري از کارشناسان هم اکنون به نقطه بحراني و حساس خود رسيده است.
وي ادامه داد: درگاه بينالمللي نوردوز با ظرفيت اوليه 30 گيگابيت بر ثانيه براي ارتباط با کشور ارمنستان در نظر گرفته شده است که قابليت افزايش پهناي باند را نيز دارا است.
رييس هيات مديره شرکت فناوري اطلاعات با اشاره به پروژه شبکه نوري ديتا (IP/MPLS) گفت: اين پروژه براي ارايه خدمات و سرويسهاي جديد فناوري اطلاعات در دولت الکترونيکي و همچنين در راستاي ايجاد شبکه ملي اطلاعات تعريف شده است.
وي گفت: با استفاده از اين پروژه ظرفيت IP داخل کشور از حدود 40 گيگابيت بر ثانيه به 470 گيگابيت بر ثانيه افزايش مييابد و نيز ظرفيت اينترنت تا 80 گيگابيت در ثانيه قابليت افزايش مي يابد.
وي ادامه داد: اين پروژه تمامي استانهاي کشور را در برميگيرد و يکي از اهداف ايجاد آن، ارايه خدمات الکترونيکي است.
وي عنوان کرد: ارايه خدمات الکترونيکي از اجزاي مختلف مانند زيرساختهاي ارتباطي، مراکز داده استاني، امنيت فضاي تبادل اطلاعات و برنامههاي کاربردي نقش دارند که ايجاد زيرساختهاي ارتباطي در اين ميان از اهميت ويژهاي برخوردار است که بهرهبرداري از اين پروژه ميتواند آغازي براي پيادهسازي دولت الکترونيکي در کشور باشد.
منبع: خبرگزاري فارس