شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴

آندروید در حال تسخیر بازار تلفن های هوشمند

آندرويد

جمعه ۲۰ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۱۰:۰۰


هر کسی که به فناوری دلبستگی داشته باشد بعید است که این روزها بتواند آندروید را نادیده بگیرد، آندروید تسلط سنتی به بازار را که پیش از این در اختیار iOS (اپل)، RIM و سیمبیان(Symbian) بوده است را به چالش کشیده است.

وایمکس نیوز - اکثریت کاربران آندروید و iOS در گذشته از کاربران تلفن های غیرهوشمند بوده‌اند. برای مثال در انگلستان 74.9 درصد کاربران جدید کاربران جدید آندروید در گذشته تلفن غیرهوشمند داشته‌اند.

این در حالی است که 17.3 کاربران جدید آندروید در گذشته از سیمبیان، 6.3 درصد از ویندوز و 1.6 درصد از RIM استفاده می‌کرده‌اند. میزان سهم سیستم عامل هادر برخی از کشورهای جهان به قرار زیر است:
انگلستان: بلکبری(RIM) طی سال گذشته رشد سریعی داشته است و اکنون در بازار تلفن هوشمند با داشتن سهم 23.3 درصدی در جایگاه دوم قرار دارد یعنی پایین‌تر از آندروید(37.4 درصد) و اندکی بالاتر از iOS با سهم 22 درصدی.
آلمان: سیمبیان همچنان سامانه‌ عامل شماره یک تلفن‌های هوشمند است و 30.5 درصد بازار را در اختیار دارد که البته از سهم 47.3 درصدی آن در سال قبل کم‌تر است. آندروید رشد یکنواختی داشته است و به سهم 28.8 درصد رسیده است.
ایتالیا: بازار ایتالیا در سیطره‌ سیمبیان (49.8 درصد) است و آندروید(17.2 درصد) است.
فرانسه: فرانسه طی سه ماه گذشته دستخوش دگرگونی ژرفی شد و آندروید با جهشی بزرگ iOS و سیمبیان را پشت سرگذاشت و به سهم 32.5 درصد رسید.
استرالیا: iOS در اکتبر پارسال برای نخستین بار از سیمبیان پیشی گرفت و سهم و کنونی آن 29.9 درصد است. سهم آندروید هم در این کشور 29.7 درصد است.

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو