شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

دکتر واعظی در روز ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان:

اصل شفافیت و رقابت در ارائه خدمات حوزه ICT ضروری است

واعظي

دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۰:۰۰


رئیس شورای سیاستگذاری جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات،در اختتامیه پنجمین دوره جایزه ملی کیفیت و در روز ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان ،بر اصل شفافیت و رقابت در ارائه خدمات حوزه ICT تاکیدکرد.<BR>

وایمکس نیوز - به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ دکتر واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس شورای سیاستگذاری جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات، از حضور مردم ایران اسلامی درانتخابات 7 اسفند تشکر کرد و گفت: مردم به ندای مقام معظم رهبری و ریاست جمهور پاسخ مثبت داده و حماسه ای دیگر آفریدند و نظامی که براساس مردم سالاری اداره می شود، نمادش انتخابات است.

واعظی در مراسم اختتامیه پنجمین دوره جایزه ملی کیفیت  براصل شفافیت و رقابت در ارائه خدمات حوزه ICT تاکید کرد و افزود: مردم باید در خرید خدمات قدرت انتخاب داشته باشند و اگر خدمتی با سطح پایین تر ارائه شود،  لازم است ارائه دهندگان پاسخگو باشند.

وی با بیان اینکه باید تلاش بیشتری در جهت افزایش کیفی همکاری دستگاههای مختلف با هم داشته باشیم، افزود: همه کشور نیازمند آن است که کالاها و محصولات ارتقاء یابد و افزایش کیفیت برابر با مشتری مداری و پاسخ مثبت دادن به مردم است.

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه در کل کشور به دنبال آن هستیم که استانداردهای بین المللی در حوزه ICT رعایت شود، افزود: ICT به دلیل سرعت تغییرات در تکنولوژی در سراسر دنیا و گستردگی آن بسیار حائز اهمیت است و ارائه کیفیت در کنار خدماتی که هر روز خلق می شود نیز مورد توجه است.

وی ادامه داد: کیفیت خدمات ICT در همه ابعاد از جمله فعالیتهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی می تواند تأثیرگذار باشد بعنوان مثال انتخاباتی که در 7 اسفند برگزار شد، فضای مجازی در آگاه کردن مردم بسیار مؤثر بود که  درهفته منتهی به انتخابات، روزانه معدل 200 میلیون پیامک در فضای مجازی تبادل  شد که مربوط به انتخابات بود.

وی به امنیت برگزاری انتخابات و کاهش تخلفات نسبت به سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: تمام قوانینی که برای رسانه های معمولی وجود دارد برای رسانه های مجازی نیز حاکم است.

واعظی با اشاره به اینکه تا سال 2020 قرار است اینترنت اشیاء در دنیا و ایران عملیاتی شود، افزود: در اینترنت اشیاء پیش بینی آن است که 50 میلیارد شیء ، انسان و هر چیز دیگری به صورت هوشمند به هم متصل شوند.

واعظی ادامه داد: در ارائه تجهیزات سخت افزاری، برنامه های نرم افزاری و برنامه های خدمت رسانی  درحوزه ICT کیفیت بالا بسیار حائز اهمیت است و مردم باید مطلع باشند که چه خدماتی را می خواهند دریافت کنند.

وی با بیان اینکه علاقمندان می توانند پیشنهادات خود را برای دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند، افزود: باید برای ارتباط با همه فعالان حوزه ICT کشور و برقراری ارتباط و تعامل، درهای این جشنواره به روی همگان  باز باشد و تقدیر از فعالان این عرصه با تاثیر در فضای اقتصادی همراه شود.

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو