یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴

نحوه احياي سيم‌کارت‌هاي سوخته‌ شده

سيم کارت

چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۴:۰۰


با توجه به اينکه اگر پين‌کد و پس از آن PUK خود را فراموش کرده و آنها را سه بار اشتباه وارد کنيد، سيم‌کارتتان مي‌سوزد، توصيه مي‌شود از وارد کردن شانسي اين کدهاي امنيتي خودداري شود و در صورت سوختن سيم‌کارت، تنها با مراجعه به دفاتر خدمات ارتباطي اپراتورها مي‌توانيد سيم‌کارت را مجددا دريافت کنيد.

وايمکس نيوز- احتمالا برايتان پيش آمده که گوشي‌تان خاموش شود و پس از اينکه خواستيد آن را روشن کنيد، از شما تقاضاي پين‌کد کرده است. شماره‌ي پين، غير از روش‌هاي معمول استفاده از رمزگذاري براي گوشي‌هاي موبايل است و درواقع به جاي اينکه به گوشي مربوط باشد، به سيم‌کارت شما برمي‌گردد. درواقع حتي پيش از اينکه گوشي‌هاي هوشمند مانند امروز همه‌گير شوند هم، پين‌کد يکي از راه‌هاي امن کردن سيم‌کارت بود.

پس از خاموش شدن گوشي و روشن کردن دوباره، در صورتي که پين‌کد سيم‌کارتتان فعال باشد، از شما مي‌خواهد آن را وارد کنيد. در صورتي که مشترک بر اثر فراموشي، پين‌کد خود را سه بار اشتباه وارد کند، سيم‌کارت قفل مي‌شود. براي فعال‌سازي مجدد نيز به وارد کردن کد هشت رقمي PUK يا (Personal Unblocking Key) نياز است که اگر کد PUK  نيز 10 مرتبه اشتباه وارد شود، سيم‌کارت سوخته و غيرقابل‌ استفاده خواهد شد.

شماره  PUK درج‌شده روي بدنه سيم‌کارت، کد محرمانه سيم‌کارت بوده و قابل تغيير نيست و درصورت مفقود شدن تنها به مالک سيم‌کارت قابل ارائه است. بنابراين در صورتي که با وارد کردن PUK اشتباه، سيم‌کارت از دسترس خارج شده و اصطلاحا بسوزد، مشترکين سيم‌کارت مي‌توانند با در دست داشتن مدارک شناسايي مورد نياز به يکي از دفاتر خدمات ارتباطي اپراتور مورد نظر خود مراجعه کرده و درصورت عدم منع قانوني، نسبت به نقل و انتقال اقدام کنند.

مشترکين درصورت معيوب شدن سيم‌کارت و عدم امکان استفاده از آن و مشاهده پيغام Insert Simcard يا Card rejected، مي‌توانند با مراجعه به دفاتر خدمات ارتباطي، تعويض سيم‌کارت را تقاضا کرده و سيم‌کارت جديد دريافت کنند.

همچنين کساني که سيم‌کارت آنها قديمي است مي‌توانند جهت انجام تعويض سيم‌کارت بدون هزينه به يکي از دفاتر خدمات ارتباطي و يا مراکز تلفن ثابت (در تهران) و ادارات مشترکين (ساير استان‌ها) مراجعه کنند. شرايط دريافت خدمت و مدارک مورد نياز تعويض سيم کارت «حضور مالک تلفن همراه يا وکيل قانوني او، تکميل و امضاي فرم درخواست، ارائه اصل و تصوير کارت ملي، ارائه اصل وکالت‌نامه و تصوير آن در صورت مراجعه وکيل قانوني و ارائه اصل قبض پرداختي دوره آخر شرايط دريافت خدمت و مدارک مورد نياز» است.

منبع: ايسنا

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو