در حالي که با پيگيري اعتراضات مشترکان نسبت به پيامکهاي تبليغاتي از تعداد آنها کاسته شده اما اين بار تماسهاي تبليغي هستند که جاي پيامکها را گرفتند و زماني که منتظر تماس مهمي هستيد، با تماس يک پيام ضبط شده تبليغاتي مواجه ميشويد.
وايمکس نيوز- کمتر کسي است که تلفن همراه داشته باشد و از پيامکهاي تبليغاتي شاکي نشده باشد. درواقع پيامکهاي تبليغاتي در برههاي از زمان واقعا صداي اعتراض بسياري از مشترکان اپراتورها را درآورده بود تا اينکه درنهايت سامانه 195 براي رسيدگي به اين پيامکها راهاندازي شد و با آگاهي افراد نسبت به چگونگي غيرفعال کردن اينگونه پيامکها، از تعداد آنها و همچنين اعتراضها کاسته شد.
با وجود اين، ظاهرا کسبوکارها و شرکتها راه ديگري براي تبليغات ناخواسته خود پيدا کردند؛ بدين ترتيب که تلفن شما زنگ ميخورد، گوشي خود را برميداريد و با تعجب به جاي شنيدن صدايي آشنا و يا فردي حقيقي، يک پيام گوياي ضبطشده به تبليغ محصول و خدمات يک شرکت ميپردازد.
در حالي که محمود واعظي - وزير پيشين ارتباطات و فناوري اطلاعات - در رابطه با پيامکهاي تبليغاتي گفته بود: «اين پيامکها وقت و ذهن مردم را درگير ميکند و بر همين اساس ما هم با آنها موافق نيستيم چراکه اين روند جالبي نيست که يک مشترک براي رسيدن به پيامکهاي شخصي چندين پيامک را بگردد تا به پيامکهاي خود برسد.» بايد ديد محمدجواد آذري جهرمي که موضع خود را درباره پيامکهاي تبليغاتي مزاحم که آرامش حريم خصوصي مردم را به هم ريختهاند، به صراحت بيان کرده و موجب شد راهي براي ساماندهي اين پيامها در نظر گرفته شود، چه واکنشي به تماسهاي تبليغاتي مزاحم خواهد داشت.
همانطور که مهمترين موضوع درباره پيامکهاي تبليغاتي، مخدوش شدن حفظ حريم شخصي مشترکان، مزاحمتها و صرف وقت براي مشاهدهي اين پيامها بود، اکنون تماسهاي تبليغاتي پا را فراتر گذاشته و قطعا مزاحمتشان از دريافت پيامکها بيشتر است؛ زيرا اگر قرار بود يک مشترک براي رسيدن به پيامکهاي شخصي خود چندين پيامک را بگردد و يا با تصور يک پيامک شخصي، با پيامک تبليغاتي روبهرو شود، اکنون تماسهاي تبليغاتي ناخواسته، بيشتر ناقض حريم شخصي خواهند بود.