جمعه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

تشديد افسردگي و انزواي جوانان با شبکه‌هاي اجتماعي

شبکه هاي اجتماعي

یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۹:۰۰


بسياري از پژوهشگران بر اين باورند که استفاده از شبکه‌هاي اجتماعي، کاربران جوان و تنها را منزوي‌تر و افسرده‌تر مي‌کنند.

وايمکس نيوز-  از زماني که شبکه‌هاي اجتماعي به طور فراگيري توسط مردم و کاربران استفاده شدند، همواره بعنوان راهکاري براي ارتباط بيشتر و موثرتر با اطرافيان و همچنين دوري افراد از انزوا شناخته شد.

اما حالا به گفته پژوهشگران و محققان، افرادي که در تنهايي زندگي مي‌کنند، در صورت استفاده مداوم از شبکه‌هاي اجتماعي و فضاي مجازي بيشتر احساس تنهايي و کسالت مي‌کنند و به ميزان افسردگي آن‌ها افزوده مي‌شود.

برخي ديگر از محققان فنلاندي بر اين باورند که نوجوانان در گروه افراد و کاربران حساس‌تر جاي گرفته‌اند، چراکه با غرق شدن در شبکه‌هاي اجتماعي همچون اينستاگرام، فيس بوک و توييتر احساس نگراني، اضطراب، افسردگي و ناراحتي بيشتري خواهند کرد. بنابراين شبکه‌هاي اجتماعي نه تنها به سلامت جسمي کاربران کمک نمي‌کند، بلکه سلامت روحي آنان را نيز به مخاطره خواهد انداخت. 

بر اساس گزارش‌هاي موسسه Nutley، جوانان آمريکايي به طور متوسط 9 ساعت در روز را به شبکه‌هاي اجتماعي و فضاي مجازي اختصاص مي‌دهند. اين در حاليست که کارشناسان معتقدند استفاده از شبکه‌هاي مجازي و اجتماعي بيش از دو ساعت در روز به طور قابل ملاحظه‌اي براي سلامتي روحي و جسمي کاربران  مضر و زيان‌آور خواهد بود.

منبع: ايسنا

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو