وزير ارتباطات با اشاره به اينکه در حوزه ارتباطات به استان مازندران به واسطه داشتن تعداد زيادي گردشگر به صورت ويژه توجه شده است، گفت: در تلاش هستيم تا زيرساخت هاي دولت الکترونيک را توسعه دهيم و تا پايان برنامه ششم توسعه ??.? درصد از مراجعه مردم به دستگاه ها را کاهش دهيم.
وايمکس نيوز- محمد جواد آذري جهرمي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در ادامه سفر خود به استان مازندران در برنامه گفتگوي ويژه خبري سيماي اين استان حضور يافت و با اشاره به اينکه استان مازندران يکي از مقاصد مهم گردشگري است و در زمان هايي تا دو برابر جمعيت خود، گردشگر دارد، گفت: به همين دليل به حوزه ارتباطات در اين استان نگاه ويژه اي داريم.
وي افزود: پروژه هايي با اعتباري بيش از 380 ميليارد تومان توسط دولت و بخش خصوصي براي توسعه ارتباطات در اين استان آماده بهره برداري شده است.
وزير ارتباطات با اشاره به مشکلات ارايه اينترنت پرسرعت خانگي با سيم مسي گفت: نياز مردم در اين زمينه تغيير کرده است و با تغييراتي در برنامه تا پايان سال جاري 2 ميليون پورت فيبر نوري واگذار کنيم که تاکنون واگذاري 400 هزار پورت آن انجام شده است.
آذري جهرمي در بخش ديگري از سخنان خود به آماده سازي زيرساخت شبکه ملي اطلاعات اشاره کرد و گفت: با راه اندازي شبکه ملي اطلاعات ترافيک داخلي در اينترنت به 50 درصد ميرسد و خدمات ويديويي نيز تا 14 برابر رشد داشته است.
وي با تاکيد به اينکه با استفاده از دولت الکترونيک تا پايان برنامه ششم توسعه بايد مراجعه مردم به دستگاه ها 12.5 درصد کاهش داشته باشد، افزود: زير ساخت هاي دولت الکترونيک تکميل و اپليکيشن هاي آن آماده شده است.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اينکه دولت الکترونيک دو موضوع فني و فرآيندي دارد، تصريح کرد: در اين حوزه بايد فرآيند انجام کارها تغيير کند و دستگاه ها از حالت مستقل خارج شده و از طريق دولت الکترونيک به هم متصل شوند تا اهداف دولت الکترونيک محقق شود.
وي از انجام 4 پروژه در حوزه دولت الکترونيک در سال 97 خبر داد و افزود: ثبت گوشي هاي تلفن همراه يکي از اين پروژه ها بود که به اجرا رسيد و الان در مرحله نگهداري و راهبري است و پروژه سيماک که بخشي از آن در آيندهاي نزديک در اين استان به بهره برداري خواهد رسيد دومين پروژه در حوزه دولت الکترونيک است.
آذري جهرمي، تصريح کرد: الکترونيکي کردن خدمات سلامت يکي ديگر از اين برنامه ها است و تامين اجتماعي در اين زمينه اقدامات خوبي در اين حوزه داشته است که با همکاري وزارت بهداشت و نيروهاي مسلح تکميل مي شود.
وزير ارتباطات درباره دستور رييس جمهور در زمينه اعلام دريافت کنندگان ارز 4200 توماني تاکيد کرد: تمام اعضاي کابينه براي اجراي دستور رييس جمهور تلاش مي کنند اما شايد ملاحظاتي در حوزه اجرايي وجود داشته باشد که تصميم گيري را براي مديران کمي سخت مي کند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در زمينه فعاليت پيام رسان هاي داخلي نيز گفت: کاربران پيام رسان هاي داخلي از 1.5 ميليون به 7.5 ميليون نفر افزايش داشته اند که رشد خيلي خوبي را نشان مي دهد.
وي با اشاره به اينکه در ايران بين 42 تا 45 ميليون کاربر شبکه هاي اجتماعي در ايران وجود دارد، افزود: نبايد پيام رسان هاي داخلي را با نمونه هاي مطرح آنها در دنيا مقايسه کرد. پيام رسان هاي داخلي با استفاده از خلاقيت و بهره گيري از فناوري بهتر در يک فضاي رقابتي مي توانند خدمات خود را توسعه دهند.