چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴

دومين کنفرانس خدمات ارزش افزوده تلفن همراه برگزار مي شود

تیک نیوز

دوشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۰:۰۰


دومين کنفرانس خدمات ارزش افزوده‌ تلفن همراه ايران و نخستين دوره‌ جشنواره‌ نوآوري‌هاي تلفن همراه ايران برگزار مي‌شود.

وايمکس نيوز - ستاد خبري مرکز مطالعات تکنولوژي دانشگاه صنعتي شريف اعلام کرد: اين رويداد‌ها با هدف جذب نخبگان، کارآفرينان، شرکت‌هاي کوچک و عامه‌ مردم براي ارايه‌ ايده‌هاي کاربردي، طرح‌هاي کسب و کار، نرم‌افزار‌ها و خدمات کاربردي و مقالات ترويجي، برپا مي‌شود.
محمدامين پهلوان‌زاده، دبير دومين کنفرانس خدمات ارزش افزوده‌ تلفن همراه ايران و نخستين دوره‌ جشنواره نوآوري‌هاي تلفن همراه ايران گفت: با توجه به اينکه مخاطبان کنفرانس خدمات ارزش افزوده، کسب و کارهاي بالغ و مديران و افراد حرفه‌اي هستند و مخاطبان جشنواره نوآوري‌هاي تلفن همراه از فضاي کسب و کارهاي نوپا، افراد خلاق و نوآور و فضاي عمومي جامعه خواهند بود، اين دو رويداد مي‌توانند در کنار هم نقش مکمل و موثري در شکل‌گيري اجزاي اکوسيستم خدمات ارزش افزوده‌ تلفن همراه و ارتقاي دانش و فرهنگ عمومي ايفا کنند. وي افزود: محصولات و دستاورد‌هاي ارايه‌شده در جشنواره‌ نوآوري‌هاي تلفن همراه ايران از نوع کاربردي بوده و با ارزيابي و انتخاب بهترين‌هاي هر حوزه، تلاش مي‌شود، مسير ورود ايده‌هاي کاربردي و تيم‌هاي جوان و نوپا، به بازار ارايه خدمات ارزش افزوده، تسهيل شود و با استفاده از توان بالقوه‌ و بالفعل نيروهاي جوان، پويا و خلاق جامعه در رابطه با نوآوري و کارآفريني در بستر تلفن همراه از اين فرصت همگاني نهايت بهره‌برداري صورت بگيرد.
به گفته‌ پهلوان‌زاده، جشنواره‌ نوآوري‌هاي تلفن همراه ايران طيف گسترده‌اي از مخاطبان را خواهد داشت. در بخش مسابقه شهروندي جشنواره، همه‌ شهروندان کشور مخاطب جشنواره هستند و هرکس که علاقه‌مند به ايده‌پردازي در زمينه‌ کاربرد‌هاي تلفن همراه است، مي‌تواند با نگاه دقيق‌تري به زندگي، کار و محيط پيرامون خودش، انواع کاربرد‌ها را براي فناوري‌هاي تلفن همراه متصور شود و با صرف زماني اندک در اين مسابقه شرکت کند.
مدير گروه کسب و کار مرکز مطالعات تکنولوژي دانشگاه صنعتي شريف، بخش‌هاي مقالات، کسب و کار و مسابقه‌ توليد نرم‌افزار را از ديگر بخش‌هاي جشنواره اعلام کرد و گفت: جوايز نفيس و ارزشمندي براي همه بخش‌هاي مختلف جشنواره در نظر گرفته شده است که علاوه بر افتخار دريافت مقام‌هاي برتر، روشي براي قدرداني از برگزيدگان جشنواره خواهد بود.
دبير جشنواره گفت: تلاش خواهيم کرد تا جوايز جشنواره نوآوري‌هاي تلفن همراه به عنوان عالي‌ترين افتخار و مهر تاييد بر کيفيت و خلاقيت در توليد محصولات و خدمات صنعت تلفن همراه کشور جايگاه خود را پيدا کند. برگزاري اين جشنواره، قدم اول از مجموعه فعاليت‌هايي است که هدف آن تکميل زنجيره‌اي است که از يک ايده شروع مي‌شود و در نهايت به شکل يک محصول يا سرويس تجاري در اختيار مردم قرار خواهد گرفت.
وي افزود: علاقه‌مندان و رسانه‌ها مي‌توانند تازه‌ترين اخبار جشنواره و اخبار صنعت تلفن همراه را از طريق وب‌سايت www.mobileawards.ir به صورت آنلاين و يا با عضويت در سايت به صورت ايميل دريافت کنند. همچنين همه طرح‌هايي که در بخش‌هاي مختلف جشنواره شرکت مي‌کنند، از طريق وب‌سايت دريافت خواهند شد.
پهلوان‌زاده با بيان اينکه دومين کنفراس خدمات ارزش افزوده‌ تلفن همراه در اسفند‌ماه امسال برگزار مي‌شود، مخاطبان کنفرانس را به طور عمده، مديران و کارشناسان صنعت تلفن همراه(مانند اپراتورها، شرکت‌هاي ارايه‌دهنده خدمات ارزش افزوده، نهادهاي دولتي متولي مخابرات و صنايع ارتباطي کشور و غيره) و ساير سازمان‌ها و شرکت‌هايي که از طريق تلفن همراه به ارايه‌ خدمات مي‌پردازند، مانند بانک‌ها و موسسات مالي، شرکت‌هاي تبليغاتي و نهادهاي متولي خدمات عمومي، شهرداري‌ها، وزارتخانه‌ها و سازمان‌هاي فرهنگي و رسانه‌اي اعلام کرد.
مرکز مطالعات تکنولوژي دانشگاه صنعتي شريف، نخستين کنفرانس خدمات ارزش افزوده‌ تلفن همراه ايران را در اسفند‌ماه 1389 برگزار کرد.

 

 

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو