اگر اين مطلب را ميخوانيد به اين معني است که رايانه و اينترنت شما مشکلي ندارد و از بدافزاري که قرار بود روز دوشنبه قربانيان زيادي را بگيرد جان سالم به در بردهايد.
به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گزارشها نشان ميدهد بدافزاري که قرار بود روز دوشنبه ارتباط اينترنتي چندين هزار کاربر را در سراسر جهان دچار مشکل کند، خسارت بسيار کمي بر جاي گذاشته است.
طبق هشدارهاي افبيآي روز دوشنبه ميليونها کاربر در آمريکا و ديگر نقاط جهان منتظر بودند تا عملکرد اين بدافزار را که گفته ميشد باعث قطع ارتباط اينترنتي ميشود را ببينند اما تنها تعداد اندکي از کاربران از اين بدافزار متاثر شدند.
در اين راستا و با هدف مقابله با اين بدافزار افبيآي در ساعت 12.01 صبح دوشنبه سرورهايي که طي هشت ماه گذشته به عنوان محل امن موقتي براي آنلاين نگهداشتن کامپيوترهاي آلوده استفاده ميشدند را خاموش کرد.
مقامات افبيآي شمار کامپيوترهايي که آلوده اين ويروس بودهاند را تا شامگاه يکشنبه 41 هزار 800 کامپيوتر در آمريکا اعلام کرد و اين ميزان در سراسر جهان 211 هزار کامپيوتر اعلام شده است و با توجه به جمعيت آنلاين دو ميليارد و 300 ميليون نفري در جهان اين تعداد بسيار اندک هستند.