جمعه ۲ آبان ۱۴۰۴

مسابقه‌ی آی‌تی‌یو برای نوآوران جوان

itu

چهارشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۸:۰۰


اتحادیه‌ی بین‌المللی مخابرات(آی‌تی‌یو) سومین دوره‌ی مسابقه‌ی سالانه‌ی نوآوران جوان را آغاز کرد و از کارآفرینان جوان دعوت کرد تا راهکارهای‌ فاوایی‌شان برای چالش‌های جهانی را ارایه دهند.

وایمکس نیوز - نوآوران 18 تا 26 ساله‌ی سراسر جهان می‌توانند راهکارهای فنی‌شان برای یکی از شش چالش جهانی مشخص شده توسط آی‌تی‌یو را در این مسابقه شرکت دهند تا پاسخ‌های ابتکاری جدیدی مبتنی بر فناوری پیشرفته برای این معضلات پیدا شود.
حمدون توره دبیرکل آی‌تی‌یو اعلام کرد این رقابت مختص نوآوران فاوایی جوان و فرصتی جالب برای کشف خلاقیت‌ها، نوآوری‌ها و استعدادها به منظور حل چالش‌های جدی اثرگذار بر همه‌ی ما است.
شش چالشی که باید برای‌شان راهکار عرضه شود عبارتند از: بهکرد فرصت‌های اشتغال جوانان و مهاجران، کاهش اتلاف غذا و آب در سطح خرده‌فروشی و انفرادی، تسهیل دسترسی کهن‌سالان به خدمات عمومی، بهکرد پیش‌بینی بلایای طبیعی و واکنش در برابر آن‌ها، بهکرد ایمنی جاده‌ها برای رانندگان و پیاده‌ها و پاسداری از داده‌های حساس شخصی و تشویق آفرینش محتوای دیجیتالی محلی.
آی‌تی‌یو اعلام کرد: این چالش‌ها بازتابی از فوریتی‌ترین حوزه‌های زندگی است، حوزه‌هایی که فاوا می‌تواند اثرات چشم‌گیر و گسترده بر آن‌ها بگذارد. هدف از این مسابقه یافتن راهکارهای عملی،بازارنگر و میزان‌پذیر است که در آن‌ها از فناوری‌های متصل مثل برنامه‌های سیار، چاپ سه بعدی یا ردگیری جغرافیایی استفاده شده باشد.
ده منتخب نهایی می‌توانند راهکارهای‌شان را در همایش جهانی مخابرات سال 2013 عرضه کنند که آی‌تی‌یو در بانکوک برگزار خواهد کرد.
جایزه‌ی نقدی این مسابقه برای راه‌یافتگان به دور نهایی تا 5هزار دلار برای اجرای طرح‌های برنده و تا 10 هزار دلار برای راه‌اندازی شرکت است.
مهلت ارایه‌ی راهکارها نیز تا 30 ژوئن است.
 

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو